Ylva Skarpin printtien lisäksi tilasin Nougatista Uashmaman pesunkestävästä paperista valmistetun ison XL-kokoisen pussukan, joka sopii kokonsa puolesta esimerkiksi pyykkikoriksi. Paperipussukka on valmistettu 100% selluloosasta ja sen voi kääriä yläreunasta haluamansa korkuiseksi. Itse rullasin XL-kokoista ja suoristettuna 85cm korkeaa pussia muutaman kierroksen matalammaksi ja nyt sen korkeus on noin 60cm. Pussukan halkaisija on 24cm ja vetoisuudeltaan tähän mahtuu parin koneellisen verran pyykkiä, jos sitä haluaa käyttää pyykkikorina.

iIMG_7984.jpg

iIMG_7982.jpg

Uashmama on neljän italialaisen siskoksen perustama perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa selluloosasta tehtyjä pussukoita, laukkuja sekä lampunvarjostimia. Mielenkiintoinen Uashmama-nimi on siskoksien kunnianosoitus yrittäjä-äidilleen, joka aikoinaan on nimennyt oman yrityksensä tyttäriensä mukaan. Tuotteet sekä nimi viittavat ikiaikaiseen mielikuvaan, jossa perheenäiti pesee lapsiensa vaatteita. <3

iIMG_7983.jpg

iIMG_7980.jpg

Tämä "pyykkipussi" ei meidän kotona sijaitsekaan kylpyhuoneessa, jossa sen olettaisi olevan. :) Likapyykin asemasta tässä pussissa tullaan säilyttämään makuuhuoneen torkkupeittoja ja sisustustyynyjä, jotka muutoin olisivat yöaikaan lattialla (en tykkää että sängyssä on mitään ylimääräistä kun nukun). Nyt voin viikata torkkupeitonkin siististi ja sujauttaa pussinsuusta sisään. Eikä haittaa vaikka se unohtuisi pussiin, koska siellä se on paremmassa turvassa koiran kuopsuttelulta, kuin lattialla. :) 

iIMG_7986.jpg

Tämän ison pussin saatuani keksin heti tarpeen toiselle pienemmälle M-kokoiselle pussille. Haluaisin nimittäin kerätä kaikki päivittäiset perussiivousaineeni (lukuunottamatta vessan- ja kylpyhuoneenpesuaineita) yhteen boksiin, laatikkoon tai pussiin, jotta niiden esille ottaminen ja liikuttelu olisi helpompaa kuin nyt irrallisina pulloina ja purtiloina. Tämä vettä ja vesipesua kestävä paperipussi olisi varmasti hyvä valinta ja samalla se myös piilottaisi pesuaineiden värikkäät etiketit. :D Parit siivousliinatkin saisin mahdutettua M-kokoiseen pussukkaan. Ehkä olisi nyt viimeinkin aika hoitaa myös tämä siivouskäytäntöjäni entisestään helpottava asia kuntoon ja kipaista Nougatissa ostamassa M-pussukka kotio. :) Ei tarttisi enää tuskailla sitä, että suihkepullot ja muut tykötarpeeni jäävät aina edelliseen huoneeseen kun siivous etenee tilasta toiseen, ja joudun turhaan ravaamaan edestakaisin täällä kotona. :)

Illalla tulossa hieman kynttilöitä ja pehmeitä tuoksuja, joten olkaahan ainakin kaikki kynttiläfanit kuulolla. :)

Moikat taas hetkeksi! :)