Ihana Anna Nygård oli löytänyt hänen tuotteistaan tekemäni postauksen ja hän halusi muistaa minua pienellä yllärillä. <3 <3 Kaksi pientä sälekoria saapui minulle kauniissa valkoisessa lahjalaatikossa ja liikutuin lähes kyyneliin tästä kauniista eleestä. :´)

iIMG_8279.jpg

iIMG_8277.jpg

iIMG_8276.jpg

Jos Anna Nygård on sinulle vielä tuntematon, suosittelen lämpimästi tutustumaan hänen taidokkaasti tehtyihin sälekaihtimista valmistettuihin tuotteisiinsa hänen bloginsa tai Facebook-sivunsa kautta. Muutama CASAlainen sai kunnian osallistua Annan tuotekampanjaan ja kahden bloginaapurini postaukset ovatkin jo ulkona. :) Heidän kivat käyttövinkkinsä  löytyvät  alta:

White & Fresh

Beauty of Life

Minä siirrän läppärin nyt mukani sänkyyn ja alan tekemään päivän loput työt pois alta. Meneehän se ilta taas näinkin, hihii. :D

iIMG_8403.jpg

Kaunis kiitos kaikille edelliseen postaukseen tsemppaavia kommentteja jättäneille! <3 Olette rakkaita ja tuntuu hyvältä että te välitätte! <3 <3 Huomiseen! Huomenna onkin muuten luvassa kuvauspäivä-juttua, vihdoinkin. :D

(Anna Nygårdin sälekorit saatu Annalta <3)