Olen ajatellut lisätä lipaston päälle siron riippuvalaisimen ja olen päätynyt Artekin A110-mallin valkomessinkiseen versioon. Vaihtoehtoja kävin läpi vaikka kuinka ja tulin siihen tulokseen, että kaikki muodokkaat versiot (kuten Muuton ihana Myy ja Artekin A330S) ovat poissuljettuja. Haluan valaisimen olevan yksinkertaisen kaunis ja ehkä hieman maskuliininenkin, olematta kuitenkaan liian rujo.

12283.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

Tykkään kovasti AMM-blogista ja ihanasta Jenniferistä, jonka kotoa löytyykin tämä valkomessinkinen Artekin A110-valaisin. Ja kuten ylläolevasta kuvasta näkee, on String-hylly ja A110 aivan täydelliset toisilleen! <3 <3 Thank you Jennifer for your inspirational blog and permission to loan your gorgeous picture! <3

white_pendant_lamps.jpg

Kyseinen A110 valaisin on sellainen, jota päädyin kerta toisensa jälkeen katselemaan, joten luotan vaistoni ja visioni olevan oikeassa. :) Kyseinen valaisin saattaa jossain vaiheessa päätyä keittiöön tulevan saarekkeen päälle, jolloin se kaipaa kaveria toisesta samanlaisesta. Siihen asti se saa palvella "eteisen puolella" lipaston päällä. 

Valaisimia läpi käydessäni löysin myös Ikean uudet Ranarp-sarjan valaisimet, joihin ihastuin myös. Erityisesti pöytävalaisin on minusta kivannäköinen ja makuuhuoneen valkoiseen maailmaan tammiparketin kaveriksi se olisi minusta tosi hieno. Hintakaan ei tunnetusti päätä huimaa, joten saattaa olla että uteliaisuuteni Ranarpia kohtaan kasvaa niin isoksi, että Bestå-lasilevyjen ostamisen ohessa nappaan sellaisen mukaani. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

10160724316_4c78393688_o.jpg

ikea_ranarp_inspiration_4.jpg

ikea_ranarp_inspiration_3.jpg

Pöytävalaisinta ajattelin makkarin Tray-pöydälle pienen TuplaKuplan tilalle. Vähän erilaista välillä... :)

Joululahjaksi itselleni olen jo tilannut yhden valaisimen, jonka toimitusaika on monen monta viikkoa. Valaisimen pitäisi saapua joulukuun alkupuolella ja pelasin hieman varmanpäälle tilaamalla sen jo nyt, jotta se varmasti ehtii ennen joulua kotiin. Tästä lampusta ja sen paikasta en teille vielä enempää hiiskukaan, vaan pidän teidän jännityksessä valaisimen saapumiseen asti. ;D

Ruskaista syyspäivää kaikille! <3

(Kuvat: Artek, AMM Blog, Ikea, Ikea Livet Hemma)