Käväisin aamupäivällä ystäväni S:n kanssa Ikeassa pienellä shoppailukierroksella ja voitteko uskoa, että kahden vuoden odotukseni on viimein ohi: Bestå-tason päältä löytyy viimeinkin valkoiset lasilevyt! :)

iP1019451.jpg

iP1019452.jpg

Olen jo neljästi käynyt näitä valkoisia lasilevyjä Ikeasta ostamassa kahden vuoden aikana, mutta joka kerta ne ovat olleet tilapäisesti loppu. Viides kerta viimein toden sanoi ja saimme S:n kanssa mahdutettua 180cm ja 120cm mittaiset lasilevyt autoon ja meille. Woman power rules! :D

iP1019456.jpg

pP1019458.jpg

Lasilevyt tekivät Bestå-kaapista viimeistellymmän ja tyylikkäämmän näköisen, kuten arvelinkin (ja tiesinkin kun ystävälläni on lasit tasonsa päällä). Samalla ne suojaavat kaapin kansilevyä, eikä minun tarvitse enää sen kummemmin suojella kaappia roiskeilta tai kynttilöiden steariinilta. :)

iP1019461.jpg

Valkoinen lasi peilaa kauniisti ja se on kuin korkeakiiltovalkoinen heijastuspinta. :) Nyt on kaapin runko ja korkeakiiltovalkoiset Tofta-mallin ovet samaa sarjaa. :)

Pakko vielä teille kertoa, kun meille kävi hauska sattuma Ikeassa. :D Puhuimme S:n kanssa yhdestä ystävästä, kun S oli hänet mahdollisesti nähnyt ruokakaupassa ja hän kysyi minulta että onko ystävä muuttanut Helsinkiin. Ja kuinkas sitten kävikään, kuulimme S:n kanssa tutun ääneen hihkaisevan "Moi" ja tämä kyseinen keskustelunaiheena ollut ystävähän se siinä omien Ikea-ostoskärryjensä kanssa meidän edessä, hihiiii. :D :D Muutama minuutti meni naureskellessa miten loistava olikaan ajoitus sekä keskustelun aiheelle että ystävään törmäämiselle. Itselläni jäi lausekin kesken kun tapahtuma sattui niin osuvasti. :D Kiitokset siis molemmille naisille hyvästä seurasta ja naurunsekaisesta turinatuokiosta. :) Ja rakkaalle S:lle suuret kiitokset Ikea-reissusta ja autokyydistä! <3 <3 <3 <3 

Mukavaa torstain jatkoa kaikille! <3