Heipsan ja mukavaa tiistaita! Ajattelin tulla jo ennakkoon teille kertomaan, että huomenna klo 20.00 alkaa blogikirpparini. :) Blogikirppis toimii vanhalla tutulla tyylilläni, eli tuotteissa on kiinteä hinta valmiiksi ilmoitettuna ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle ilmaissut saapi osto-oikeuden. Nopeus onkin siis valttia ja parhaat viedään päältä ekana. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-22%20koht

Blogikirppikselle olen näpytellyt juttuja jo valmiiksi hurjat määrät. Myyntiin on tulossa sisustusjuttujen lisäksi tytön pieneksi jääneitä suloisia vaatteita koossa 98-104cm sekä muutamia omia Zaran juttujani ja kenkuleita. 

Olen tyhjennellyt varastoa eilisestä asti ja käynyt läpi about kaiken maallisen omaisuuteni, hihii. :D Varasto pitää nimittäin tyhjentää, sillä sinne on saatava tilapäiseen säilöön nykyisiä tavaroita. Helpommin sanottu kuin tehty. :D 

Olkaa siis kuulolla huomenna illalla klo 20.00 aikaan. :)