Seita Shoppista tilaamani Happy Lightsin valkoiset pallovalot saapuivat postiin noudettavaksi jo viime perjantaina, mutta posti ehti mennä nenun edestä kiinni. Tänään vasta sain pallovaloset haettua ja heti oli ripustettava ne tuohon String-hyllyn kylkeen roikkumaan. Pientä fiksailua kyllä asettelu vielä kaipailee, mutta minä malttamaton halusin valot päälle heti. :D

IMG_9365.jpg

IMG_9374.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-22%20koht

Minulla on 20-pallon hehkulampullinen valosarja ja tilasin sen muistaakseni valkoisella johdolla, mutta kirkasjohtoinen paketista kuitenkin putkahti esiin. Se ei haittaa, sillä kirkas johto on ihan okei. :)

iIMG_9376.jpg

iIMG_9377.jpg

Nyt alamme tytön kanssa iltahommia tekemään ja katsellemme ehkä Ruutu.fi:stä uusimman Vain Elämää-jakson. :) Mukavaa iltaa kaikille! <3