Olen koko illan istunut nenä kiinni koneessa ja puhelin korvalla, kun olemme ystäväni kanssa etsineet juhlamekkoja ja korkkareita tuleviin juhlatilaisuuksiin. Stockmannin nettikaupasta katsoin heti ensimmäisenä valikoiman ja yli kymmennen muun nettikaupan selailun jälkeen palasin toteamaan, että se paras mekko oli se ensimmäinen löytämäni vaihtoehto. :) Tämän kun olisin arvannut, niin olisin säästänyt yli kolme tuntia. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-31%20koht

Tämä Esprit Collectionin mekko* valikoitui lopulta minun cocktail-asukseni ja aion myös käyttää kyseistä mekkoa parin viikon päästä järjestettävässä hienommassa juhlassa, jonka pukukoodi on tumma puku. Mekon suositeltaisi olevan mahdollisimman juhlava, eli mieluiten pitkähelmainen, mutta myös muodinmukaiset lyhyemmän helman mekot kyseiseen juhlaan kelpuutetaan. :) Tämä päällä meinaan astella juhliin ja toivon että en ole pahasti alipukeutunut. :DN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-31%20koht

Olen melkoisen mukavuudenhaluinen pukeutuja enkä koe oloani mukavaksi liian paljastavissa tai "hienoissa" vermeissä. Yllä oleva Vero Modan mekko* on minusta kaunis ja sopivan asiallinen. Sen saa helposti asustettua juhlavaksi koruilla, kengillä. kampauksella sekä laukulla. Tätä mekkoa en kuitenkaan laittaisi kuin korkeintaan cocktail-dresscoden mukaisiin tilaisuuksiin, koska mekon materiaali ei ole kovin juhlavaa.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-31%20koht

Kenkäosastolla vedin toistaiseksi etsinnöissäni vesiperän. Haluaisin melko matalakorkoiset korkkarit, joita voisin käyttää ehkä useamminkin kuin pari kertaa. Maksimikorko on minulle noin 8cm, koska olen jalkavammainen ja löysänilkkainen. Kuvan nahkaiset Calvin Kleinin avokkaat* ovat minusta tosi kauniit, mutta jäin miettimään tuota mattapintaista nahkaa. Olisiko kiiltonahka kuitenkin parempi vaihtoehto kokkareita ja juhlia ajatellen? Onko nämä liian arkiset teidän mielestä?

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-31%20koht

Nämä Michael Korsin korkkarit* olisivat olleet kauniit, sirot ja naiselliset, mutta kokoja ei harmikseni enää löydy. Itselläni oli hieman vastaavan malliset MK:n korkkarit pyöreämmällä kärjellä, mutta niissä koko 36 oli aavistuksen väljä. Tämä suipompi kärki olisi kolmekutosena ollut varmasti täydellinen jalkaan.

Onneksi mekko on nyt löydetty ja tilattu nettikaupasta ja toivon sormet ristissä että koko on oikea ja mekon malli muutenkin omalle pätkäpituudelleni ja vartalonmallilleni sopiva. Espritin vaatteista ei minulla ole kovinkaan paljoa kokemusta, joten kokoluokitus on minulle vieras. Huh, kenkien etsintä vielä jatkuu, saa vinkata kivoista ja siroista mustista korkkareista maltillisella korolla ja ilman platformia. :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty *-merkillä!)