Olen hieman asioiden edellä, mutta mietin jo joulunjälkeistä sisustusta, kun on aika uudistua ja freesata kotia joulun runsauden jälkeen. Konjakinruskea on pukeutumisessa yksi suosikkiväreistäni valkoisen ja mustan ohella, ja nyt olen lämmennyt idealle tuoda sitä mukaan myös sisustukseen. Konjakinruskeat kenkulini ja laukkuni ovatkin olleet jo aiemmin käytössä sisustuselementteinä, mutta niiden oheen olisi kiva saada jotakin muutakin pientä. :) Inspiraatiokuvia etsiessäni päädyin Somewhere I would like to live-blogiin, josta löysin Katty Schiebeckin kädenjäljellä stailatun upean Barcelonassa sijaitsevan kodin kuvia.

interior%20design%20katty%20schiebeck%20

interior%20design%20katty%20schiebeck%20

interior%20design%20katty%20schiebeck%20

Konjakkinen ripaus voisi omassa kodissani muodostua vaikkapa kauniista Holmegaardin Design With Light-lyhdystä, jossa konjakinruskea nahkainen kantohihna. Olisiko lyhty kirkasta lasia vai valkoista maitolasia, kun molemmat ovat niin kauniita. En osaa päättää. Kumman sinä valitsisit ja miksi?? :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-20%20koht

HOLMEGAARD_%20Design%20With%20Light%20al

Lyhdyn koko voisi omassa kodissani olla se keskikokoinen eli 29cm korkea. Yllä olevassa kuvassa se lienee tuo rappusella oleva oikeanpuolimmaisin kirkas lyhty sekä lattiantasossa olevista lyhdyistä tuo maitolasinen oikeanpuolimmainen. 

impo-tp-mulaimpo-timpo-to-terracotta-mor93d74a1e6a7d057c784ddabaf04f5099.jpg

Sisustustrendeistä kuuminta hottia on tällä hetkellä monelle jo tutuksi tullut marokkolaistyyli, jossa moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen sekoitetaan itämaisia vivahteita. Nahkaiset pouf-rahit ovatkin syksyn suosituimpien sisustustuotteiden kärkipäässä. Minulle kyllä kelpaisi tuollainen konjakinruskea pouf-rahi ja valkoisella matolla se tulisi kauniisti esille lattiasta, samalla sitoen parketin kellertävän kukerruksen mukaan sisustukseen. :) 

Mitä mieltä sinä olet? Sopiiko valkoiseen sisustukseen ja tammiparkettiin (kukertava ja tummunut sellainen) ripaus konjakinruskeaa vai jättäisitkö väliin? :)