Sain eilen yllättävän yhteydenoton erään mahtavan asian tiimoilta ja perjantaina meille pelmahtaakin sisään kuvausporukka kuvauskalustoineen. :) En edes kahta kertaa miettinyt tähän projektiin suostumistani, vaikka koti on hieman vielä vinksallaan. Eteisen peiliseinää en ole saanut lukuisista yrityksistäni huolimatta maalattua aiemmin, mutta nyt oli aivan aivan pakko hakea valkoinen maalipönikkä Prismasta ja hoitaa viimeisetkin rempallaan olevat asiat kuntoon. Tässä tilannekatsaus greigestä valkoiseksi-maalaushommastani. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-09%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-09%20koht

Ensimmäinen kerros valkoista maalia kuivuu parhaillaan ja tuossa tunnin päästä pääsen telailemaan toisen kerroksen. Illalla saan apulaisen kylään ja nostamme isot ja painavat peilit takaisin seinälle. :) Jakkarat ovat koirastopperina tuossa seinän vierustalla, jotta meidän Miffe ei vahingossakaan mene huiskimaan hännällään märkää maalia. :)

Hirveästi on kaikkea hommaa perjantaiksi tehtävänä, mutta onneksi tämä suurin juttu eli seinän maalaus on kohta hoidettu. :) Huomenna pidän siivouspäivän ja laitan paikkoja kuvauskuntoon. Myös ikkunat joudun pesemään, koska ne ovat siite- ja katupölyn kuoruttamat. Ei kyllä haittaa yhtään, ihanaa vaan että on jokin "pakote" hoitaa rästihommat loppuun. :)

Energistä päivää sateesta ja sumusta huolimatta! <3