Tervetuloa peremmälle! :) Hyvin pitkän tauon jälkeen on postausvuorossa eteinen peiliseinineen. Peileistä ja erityisesti tuosta vinosta peiliseinästä on monesti toivottu postausta, mutta eteinen on meillä ollut sellainen murheenkryyni, jonne kerääntyy liian helposti kaikenlaista roinaa ja varastoitavia tavarapinoja. Nyt on eteinenkin melkein tip ja top, joten sitä kehtaa kuvata. :D 

iIMG_8950.jpg

iiIMG_8947.jpg

Malm-lipasto toimittaa laskutason virkaa ja pitää sisällään kaikenlaista rompetta. Tason päälle on perjantain jäljiltä jäänyt pikkutavaraa, joiden oikeat paikat ovat kylläkin muualla. :)

iIMG_8940.jpg

iIMG_8960.jpg

Peilien takana oleva seinä sai viimein valkoisen maaliin pintaansa ja se olikin viimeinen maalattava seinä koko huushollissa. Nyt on maalivehkeet ja pensselit lopullisesti kärrätty varastoon, enkä niitä sieltä hae seuraavaan vuoteen ainakaan. :D Ruokapöydän kulman ja peiliseinän väliin jää 180cm tilaa, joten hyvin mahtuu kulkemaan pöydän ja seinän välistä, vaikka kuvassa välimatka vaikuttaa pieneltä.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-13%20koht

iIMG_8952.jpg

Iso Lokki-valaisin löytyy pöydän päältä ja edelleen tykkään kovasti jakkaroista ruokailutuoleina. Varsinkin yläviistosta katsottuna tuolit näyttävät todella kivoilta. Pöytä kaipaa jonkinlaisia pöytätabletteja tai kaitaliinaa ja olenkin jo löytänyt mieluisan vaihtoehdon Woodnotesin pöytätabletti-valikoimasta. Valkoisena tietenkin. :) Olohuoneessa oleva Pappelina palautuu takaisin pöydän alle, kun saan nukkamattoni puhtaina pesulasta takaisin viikon parin sisään. Toisaalta mieleni tekisi ostaa toinenkin iso valkoinen Pappelinan Svea-matto, koska ne ovat yksinkertaisesti vaan niin helppoja huollettavia, eikä koiran aiheuttamat vahingot haittaisi yhtään. :) Mattojen jatkuva pesetys on turhan tyyristä ja vaivaalloista autottomana.

iIMG_8964.jpg

iIMG_9112.jpg

Ulko-ovi löytyy kuvan oikeasta laidasta. Ovimattoa meillä ei nyt ole, kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa Pappelinan valkoista Svea-mattoa koossa 60x90cm. Oven alle jää niin pieni tila, että Pappelinaa paksumpi matto ei siihen mahdu. Muuton Dots-ripustimet löytyvät seinästä kolmessa värissä, valkoinen, tammi ja musta. :)

iIMG_9115.jpg

Hayn Loop-naulakko on eteisessä paksuja talvitakkeja varten. Tai oikeastaan siirsin sen kyllä perjantaina eteiseen alunperin sen vuoksi, että vieraat saa takkinsa henkareihin. :D Mutta Loop on niin kiva, että siihen se sitten jäi. Kengät ovat lattialla ja siinä on kolme paria turhia kenkiä, jotka voisinkin napata pois heti postauksen teon jälkeen. :) Ikkunasta puuttuu verhot sen vuoksi, että etsiskelen sopivan valkoisia puuvillaverhoja 260cm pituisena. Lyhyempiä löytyy vaikka kuinka, mutta pitkistä verhoista on huutava pula. Kangastakin jo kävin epätoivoisena katselemassa, mutta mielummin ostaisin valmiit verhot kunnon kanttauksilla varustettuna. Onneksi ikkunassa on kaihtimet, niin saa hieman näkösuojaa iltaisin. Muuten asialla ei ole onneksi kiirettä. :)

iIMG_9108.jpg

iIMG_9106.jpg

iIMG_9102.jpg

Muuton Dotsit ovat edelleen minusta aivan ihania ja tykkään tuosta kolmen värin yhdistelmästä. <3 Seinälle on jäänyt meidän syystrenssit, jotka voisin kyllä oikeastaan säilöä nyt talviteloille. Tänäänkin oli sen verran kylmä, että toppavaatteet oli jo kaivettava esiin kun mentiin ulos leikkimään. Dotseihin voisin takkien tilalle laittaa vaikka huiveja... 

Tälläinen on siis meidän sisäänkäynti alias eteinen. Perinteistä eteistä meillä ei siis enää ole seinän kaatamisen ja kiintokaappien poistamisen jäljiltä, vaan ulko-ovesta astutaan tavallaan suoraan sisälle keittiöön. Minä tykkään tästä loft-tyylisestä ratkaisusta tosi paljon ja varsinkin kesällä on niin valoisaa kun eteinen, olohuone ja keittiö on yhtä suurta tilaa isoilla ikkunoilla varustettuna. <3

Illalla tulossa keittiöpostausta ja yritän saada samaan syssyyn mahtumaan myös kylpyhuoneen. Kysymys-vastaus-videopostaus siirtyy ensiviikolle, koska en ole nyt yhtään ehtinyt miettimään mitään aiheeseen liittyen, kun tuli tuo perjantainen kuvaushomma niin yllättäen. :D Heti vaan kun saan sellaisen pienen hetken omaa rauhaa (ilman mekastavaa neitiä :D) ensi viikolla, niin laitan videon päälle ja istun rupattelemaan vastauksia teidän kymysyksiin. :D Mutta heipat hetkeksi ja palaillaan illemmalla uuden postauksen voimin asiaan! Mukavaa sunnuntaita! <3