Lukijani vinkkasi minulle viime viikon lopulla Seita Shop-nettikaupan By Lassen Kubus-kampanjan edullisista hinnoista. Tein (kiitos Leena! :D) puolittaisen heräteostoksen nettitilauksen muodossa, kun valkoinen iso Kubus Bowl-teräskulho kehikolla lähti kohti uutta kotiaan. :) Tässä se pitkään haudottu (ja ehkä-joskus-sitten-listalle joutunut) yllätysostokseni nyt sitten on. <3

iIMG_8594.jpg

Kulho sai ensimmäisenä sisäänsä kasan joulupalloja, kun zoomailin niille kivaa paikkaa jouluksi. Pallukat pakkaan kuitenkin takaisin laatikkoon ja kaapin uumeniin vielä hetkeksi, sillä korvaan sisällön vedellä ja kelluvilla tuikuilla. :) Myös viikonlopuksi kaavailemani leffailta kaipaa herkkukulhoa, joten tämä saa taipua myös popparikulhoksi silloin. :)

iIMG_8597.jpg

Ison teräskulhon vieressä on nelihaarainen Kubus-kynttelikkö ja kokoero näiden kahden välillä on huima. :) Tämä iso kulho olisi meidän koiran vesikulhoksikin oikein optimaalisen kokoinen sekä korkeudeltaan että vetoisuudeltaan, mutta en kyllä raaski näin kaunista kulhoa koiran käyttöön antaa. :D Seita Shopissa on By Lassen Kubus-sarjan tuotteita edelleen tarjouksessa (lukuunottamatta nelihaaraista kynttelikköä ja pientä kulhoa), joten jos sinulla on ollut aikeissasi satsata Kubuksiin niin käy kurkkimassa valikoimaa (esim TÄÄLTÄ!).

Minä menen taas iltapuuron keittelyhommiin ja toivottelen kaikille mukavaa illan jatkoa! <3 Huomiseen!