Ostin kaksi Uashmaman pestävää paperipussukkaa koossa S ja M sen ison pyykkikori-kokoisen lisäksi. Toiseen näistä pienistä säilytyspussukoista varastoin ainakin vaniljan tuoksuiset tuikkukynttiläni. <3 Ne tuoksuvat niin herkulliselta, että ne saavat toimittaa jatkossa huonetuoksun virkaa olohuoneessa. :)

iIMG_8255.jpg

iIMG_8245.jpg

Toiseen pussukaan olen ajatellut jemmata oman herkkuvarastoni, eli Punnitse ja Säästä-kaupasta ostetut pähkinälajitelmani. Olen lisännyt ruokavaliooni reippaan määrän pähkinöitä, jotta saisin enemmän hyviä rasvoja sekä vitamiineja. Kaksi kourallista päivässä niitä nykyisin herkuttelen hyvällä omalla tunnolla ja ne ovatkin minulle enempi herkkuja kuin varsinaista terveysruokaa. :D 

iIMG_8253.jpg

iIMG_8242.jpg

iIMG_8252.jpg

Aloitin maalaamaan jakkaroita valkoiseksi ja kolme maalikerrosta tulee menemään että musta väri peittyy tasaisesti valkoisen alle. Perjantaina olisi tarkoitus saada viimeinen eli kolmas maalikerros maalattua ja lauantaina olisi käyttöönotto edessä, ellei mitään kömmähdyksiä tule eteen. :) Saa nähdä miltä lopputulos näyttää. :)

Illalla tulossa olohuoneesta postausta, joten palailemisiin! :)