Tänään on luvassa kolme postausta kodin eri huoneista. :) Jaan huoneet omiin postauksiinsa, jotta kuvien määrä per postaus pysyy kohtuullisena. Ensimmäisenä vuorossa on olohuone, joka olisi nyt aikalailla juuri sellainen millainen haluankin sen olevan. Vähän niinkuin valmis, jos nyt sisustus koskaan voi valmis olla. :D Olen todella tyytyväinen tähän kokonaisuuteen ja minusta olohuone on nyt rennon tyylikäs. <3

iIMG_8937.jpg

iIMG_8928.jpg

Koirulikin siellä omalla lempipaikallaan taas pötköttelee ja sain Miffen taltioitua kuviinkin. Mutta eipä montaa kuvaa antanut itsestään napsia, kunnes jo siirtyi toiseen paikkaan. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

iIMG_8935.jpg

Oikeastaan tuo lattia ei näytä nyt ihan kauhealta, pakko tunnustaa. :D Kyllähän oikein mielelläni lattian uuteen vaihtaisin, mutta nyt on myönnettävä että tammiparketti (vaikkakin kellastunut sellainen) tekee valkoisesta sisustuksesta lämpimän ja kalusteet tulevat kauniisti esille lattialta. <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

Lillagungan keinun köydet vaihtuivat valkoisiin ja mustat laitan jemmaan kevättä odottelemaan. Valkoisten köysien ideana on se, että kokovalkoisena tämä ihana keinu sopii tulevaan talviajan sisustukseen, joka tulee olemaan lattiaa ja kukkia / kuusta lukuunottamatta kokonaan valkoinen. Mustat jutut väistyvät siinä vaiheessa kokonaan pois, säilytykseen kevättä odottelemaan. :)

IMG_8923.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-12%20koht

Keittiön puolella olevalle seinähyllylle tein eilistä kuvauspäivää varten tuollaisen fressin somistuksen yrtteineen ja sitruunoineen. :) Vähän väriä ja pirteyttä elämään. <3

iIMG_8913.jpg

iIMG_8919.jpg

iIMG_8936.jpg

Pappelinan muovimatto palasi olohuoneeseen, koska koira oksenteli nukkamatoille torstai-iltana, enkä saanut mattoja puhtaaksi tällä kertaa omin voimin. Koirulilla on antibioottikuuri meneillään ja se ilmeisesti saa koiran vatsan vähän sekaisin. Kuuri loppuu onneksi huomenna, joten pikkuhiljaa alkaa masukin voimaan paremmin. Paperinarumattoa en raaski laittaa lattialle ennen kevättä, koska sen pesetys maksoi maltaita. Nukkamatot vien pesulaan ensiviikolla ja toivottavasti ei viikkoa kauempaa tarvitse odotella palautumista. :) Kotieläimet ja matot, puuh ja plääh. :D

iIMG_8938.jpg

Noin viiden aikaan on tulossa seuraava postaus, kun palailen kotio viikottaiselta ruokatankkaus-kauppareissulta. Postauksen aiheena on eteinen ja keittiö. :) Palaillaan siis muutaman tunnin päästä asiaan! :)