Minun tuunatut mustat jakkarat ovat jonkin aikaa nyt ehtineet olla käytössä ja ne ovat olleet meillä tosi hyvät ruokailutuoleina. Siivoaminenkin on helppoa ja minusta ne ovat sekä kauniit että hyvät istua. :) Siksi olen nyt hyvinkin vakavasti miettinyt ruokapöydän ympärille laitettavaksi Artekin perusjakkaroita. <3 <3 <3

imageresize%20%281%29.jpg

BOGbkFqCIAAPuQX.jpg

Artekin nelijalkainen E60-malli on minusta kiva ja niin perinteinenkin, että saattaisin ehkä uskaltaa satsata neljään valkoiseen jakkaraan. :D Minulla kun tämä yleinen tuoli-friikkiys on aiheuttanut sen, että vaihtelunhaluni ruokapöydän ympärillä olevia tuoleja / jakkaroita kohtaan on turhan aktiivinen, kuten moni pitempään seuranneista lukijoistani varmasti on huomannutkin, hihiii. :D

En tiedä mitä minulle nyt on oikein tapahtunut, mutta mustat diy-jakkarani eivät ole aiheuttaneet yhtäkään kyllästynyttä huokausta, enkä ole jakkara-aikanani jäänyt kuolaamaan ainuttakaan tuolia (tämä on siis t-o-d-e-l-l-a outoa minulle! :D). Tiedä sitten, olisinko viimeinkin löytänyt jotakin pysyvämpää tällä tuoliosastolla, vai onko kyseessä jonkin sorttinen tuoli-ähky tai yleinen tuoli-kyllästyminen. :D

Nousukausijakkara_9026-1-1309101133-larg

Mustat Artekin jakkarat ovat aivan ihanat (kuten diy-versionikin), mutta vaihtelunhaluani silmällä pitäen ja siihen varautuen valitsisin aivan ehdottomasti E60-jakkarani valkoisena. Valkoisena ne sopisivat kauniisti myös Hayn Loop-pöydänjalkoihin, jotka tulevat muuten jäämään pysyvästi pöytälevyn alle. Pöytälevy tosin vaihtuu mittatilaustyönä puusepältä tilattuun pöytälevyyn, jonka pintakäsittelyä en ole vielä valinnut. Valkoinen on todennäköisin valinta, mutta onko se peittovalkoinen vai öljytty valkoinen, sitä en vielä tiedä. :)

imageresize.jpg

a4ef6077894b16c6f9bbb695dbd90583_f3156.j

Artekin ja Vepsäläisen vuoden takainen yhteistyökampanjan hedelmä Nousukausijakkara olisi hinnaltaan edullinen ja ymmärtääkseni se on täysin identtinen normaalin E60-jakkaran kanssa. Ainakin tuotetiedoissa Vepsäläisellä puhutaan maalatusta pintakäsittelystä ja jakkara näyttää kuvissa täysin samalta. :) Mieteskelen parhaillaan, että voisin vielä vähän pelata varman päälle itseni kanssa ja tehdä pienen maalausprojektin. :) Maalaisin kolme mustaa diy-jakkaraani valkoiseksi ja ostaisin näin aluksi vain yhden valkoisen Nousukausi-jakkaran siihen neljännen tuolin virkaa toimittamaan. :D Tällä tavoin voisin olla varma, että jos puolen vuoden kuluttua idea tuntuu vielä yhtä hyvältä, voin huoletta ostaa loput kolme Artekkia diy-tuolien tilalle. Jos taas ei tunnu, keksin yhdelle valkoiselle Artekille varmasti muutakin käyttöä. :)

b5ed80c83aa9c76b1b4bec1c30560972.jpg

Oih, mikä laukku!!!! Miksen ole tälläiseen törmännyt koskaan missään???? :) Ilmeisesti laukku kuuluu Artekin erikoistuotteisiin, joita valmistettiin 2012. Kyllä mieluusti läppäriä kantaisin tuollaisessa kangaskassissa. :) <3

Olisinko kenties omaksunut jotakin tuosta Artekin hyvin kiteytetystä ajatuksesta???? Se jää nähtäväksi mitä seuraava vuosi tuo tullessaan tuolirintamalla. :)

Ihanaa iltaa! <3

(Kuvat: Artek)