Olohuone on saanut pehmeämmän ja talvisemman ilmeen, kun vaihdoin lattialle Vallilan Operetti-nukkamatot. Värityskin on valkoisempi, sillä kaivelin eilen illalla maalisutini esiin ja maalasin muutaman mustan kehyksen valkoiseksi. :)

iIMG_8578.jpg

iIMG_8588.jpg

En uskalla polttaa kynttilää tuossa sohvan takana, joten korvasin kynttilän Clas Ohlsonin valkoraitaisella roikkalampullani. Iso kehys sai tosiaan valkoisen värin ja nyt tuo Ylva Skarpin Creativity-printti tulee kauniimmin esiin. <3 <3

iIMG_8586.jpg

iIMG_8590.jpg

Jätin seinähyllyn ja sohvan väliin viiden sentin rakosen, jotta seinusta on ilmavampi. Sohvan vieressä olevalla tuunatulla jakkarallani on tilapäisesti keskikokoinen TuplaKupla, kun tyttö ilmoitti ettei halua sitä omaan huoneeseensa enää. :D 

iIMG_8582.jpg

iIMG_8585.jpg

Lyhty on kaunis tuon valkoisen valaisimen kanssa myös ilman valoa. Johto kulkee lyhdyn oven rakosesta ja lepää viistottain lyhdyn pohjalla. Lamppu ei kuumene lyhdyn sisällä enempää kuin normaalistikaan, joten uskallan ihailla tätä kaunista tunnelmavaloani vielä pitkään. :)

iIMG_8580.jpg

Eilen illalla flunssa alkoi väistyä ja aamulla tuntui jo täysin terveeltä. Olen ihan varma, että vastustuskykyni on kasvanut ruokavaliomuutoksellani. Lisäsin loppukesästä päivittäiseen ruokailuuni kaksi kourallista erilaisia pähkinöitä ja olen myös pellavansiemenrouhetta tykännyt käyttää enemmän kuin suositus sanoo. :)

Tämän päivän ohjelmassa on kommentteihin vastailua ja kenties ehdin tekemään teille iltapostauksenkin. :) Mukavaa alkanutta syksyisen värikästä viikkoa kaikille! <3