Sinituote halusi kiittää meitä CASAn bloggaajia toteutuneesta yhteistyökampanjasta ja he lähettivät meille jokaiselle kauniin pinkin Roosa Nauha-siivoussetin, johon kuuluu laudepesuri sekä jynssäri. <3 Sen lisäksi että pinkki on aivan ihana väri, on sillä myös suurempikin merkitys rintasyöpää tukevana Roosa Nauha-kampanjan teemavärinä. <3

iIMG_9151.jpg

Roosa Nauha-kampanjat ovat varmasti tulleet tutuiksi meille naisille, mutta tärkeän asian puolesta on hyvä aina muistutella. Lokakuu on Roosa Nauha-kuukausi, jonka kantava teema on Pidä huolta terveydestäsi.

"Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä Suomessa; siihen sairastuu joka 8. suomalainen nainen. Roosa nauha on Syöpäsäätiön kampanja, jolla kerätään varoja suomalaiseen rintasyöpätutkimukseen sekä potilaille ja omaisille tarjottavaan asiantuntevaan neuvontaan. Kampanja käynnistyy lokakuun alussa ja kestää kuukauden loppuun saakka. Tänä vuonna kampanja järjestetään jo yhdennettätoista kertaa. Tänä vuonna teemana on Pidä huolta terveydestäsi - rintasyöpää voidaan ehkäistä. 

Lisätietoa kampanjasta: www.roosanauha.fi"

iIMG_9159.jpg

Roosa Nauha-kampanjatuotteita löytyy kaupoista ja marketeista kautta maan, valikoima sekä saatavuus hieman vaihtelee myymälöittäin. Minä suuntaan huomenna Prismaan ostamaan pirtsakan pinkin moppisetin, koska se on niin hienon värinen. <3 Melkeinpä voisin ostaa myös uuden pynttyharjankin, ja muutaman pinkin käsipyyhkeen niiden seuraksi. Kylpyhuone on nyt harmaa-valkoinen ja sinne sopisi mukavasti pieni piristysruiske näin kaamosmasennuksen aikaan. :) Ja saisin kannettua oman korteni kekoon hyvän ja tärkeän asian puolesta!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

Sinin teemalla jatketaan ja haluankin kertoa teille yhden hassun muutoksen mikä minussa on tapahtunut. :D Olen monesti kertonut teille siitä, etten silitä koskaan mitään. Silittäminen on ihan nuoresta aikuisesta asti ollut minulle hieman vastenmielinen tehtävä ja siksi olen opetellut tykkäämään ryppyisistä tyynynpäällisistä ja lakanoista. :D Päätin tuossa hieman ennen Sinin ja CASAn yhteistyökampanjan alkua, että ostan silityslaudan ja -raudan ja opettelen tykkäämään silittämisestä. :) Kampanjan aloitus kävi täydelliseen saumaan, sillä valitsin heidän valikoimastaan pinkkikuvioisen Roosa Nauha-silityslaudan, jonka kuvioinnin on suunnitellut Paula Barcley. Tällä laudalla on nyt silitelty kaikki puhtaat pyykit jo useamman viikon ajan. :D 

iIMG_9141.jpg

iIMG_9145.jpg

Tälläistä(kään) ihmettä en olisi uskonut itsessäni tapahtuvan, että neulomisen lisäksi innostun silittämisestäkin. :) Silittäminen on (ihme kyllä) erittäin rentouttavaa ja olen parina kolmena iltana viikossa silittänyt puhtaat pyykit sileisiin pinoihin tytön mentyä nukkumaan. Oma rauha, telkkarista jokin hyvä ohjelma ja pientä hyödyllistä tekemistä käsille, mikäs se mukavampi yhdistelmä. :)

iIMG_9162.jpg

Meidän paidat (ja vaatteet yleensäkin) ovat huomattavasti siistimmän näköisiä, kuin aikaisemmin ilman silittämistä. Lakanatkin siliytyvät samalla vaivalla ja pyyhkeet ovatkin nykyisin lähes ainut asia mitä en silitä suoraksi. :)

iIMG_9168.jpg

Olohuone on vakkaripaikkani silittämiseen, sillä samalla tosiaan hoituu vaikka kymppiuutisten katselut, tähtitanssit ja Idolsitkin. :)

iIMG_9161.jpg

Kiitos vielä kertaalleen Sinille mukavasta yhteistyöstä ja erityiskiitos meidän bloggaajien muistamisesta ihanan Roosa Nauha-paketin kera! <3 

Minä menen laittamaan nyt pyykkikoneen päälle ja illalla onkin taas rauta kuumana ja pikkuisen pikkiä olkkarissa laudan muodossa. :) Pirtsakan pinkkiä syysmaanantaita kaikille! <3

(Roosa Nauha-tuotteet saatu Sinin siivouskampanjan kautta, Roosa Nauha-kampanjan infoteksti www.sinituote.fi/roosa-nauha)