Minustakin on nyt kuoriutunut Pisama-neito, sillä CASA Blogien ja kotimaisen Pisama Designin yhteistyö mahdollisti minullekin tutustumisen heidän suloisiin tuotteisiinsa. :)

IMG_9428.jpg

Ihastuin heti ensisilmäyksellä vekkulin pöllömäiseen Headwing-printtiin. :) Valkoisissa kehyksissä mustat pöllöset tulevat kivasti esiin. 

IMG_9441.jpg

Myös Tram-printti on minulle mieluisa ja minusta tuo raitiovaunujen asettelu ylös- ja alaspäin on loistoidea. DIY-lamppuni kanssa yhdistettynä ne ovat aika rouheita. :D

IMG_9430.jpg

Yllä olevassa kuvassa on minusta kaikki palaset loksahtaneet paikoilleen. Minttuni rehottaa villisti ja Pisaman printit tuovat sopivasti pikanttia pirtsakkuutta seinähyllylle. TYKKÄÄN! <3

IMG_9455.jpg

Ja sitten esittelyvuoroon minun lempparini, Tram-kuosillista denimiä oleva meikkipussukka. Minullahan ei meikkipussia ole vuosiin ollut, koska en meikkejä ole pahemmin mammalomallani ja satunnaisia etätöitä tehdessäni juuri käyttänyt. Nyt olen pienessä arkilaukussani kantanut mukanani ainoastaan meikkipuuteria, ja koska olen tottunut meikkaamattomuuteen ja siihen että laukku ei yksinkertaisesti enempää kosmetiikkaa vedä sisäänsä. :) Siksi olikin aika hieno fiilis, kun täytin meikkipussukkani kaikella tarpeellisella (meikkejä, pieni piilolinssineste, topseja, laastareita...) ja lainasinpas vielä siskolta itselleni isomman laukun, jotta Tram-pussukkakin mahtuisi käsveskaani. :) 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-24%20koht

IMG_9449.jpg

Meikkipussi kuuluu Pisama Designin Echo-mallistoon, joka on ekologinen ja kierrätysmateriaaleista valmistettu jokanaisen arkidesigntuotesarja. Materiaalina on tuotteissa käytetty teollisuudesta ylijäänyttä tummaa denimiä, johon kuviointi painetaan valkoisella. Jokainen tuote on uniikki, johtuen siitä, että Pisaman tuotteiden kuviot ovat osa laajempaa kuosia. Omassa meikkipussissani on räväkän oranssi sisävuorikangas ja tykkään todella paljon tästä mehukkaasta väristä. Osa teistä saattaa muistaa minun keväisen hullaannukseni oransseihin tulppaaneihin... No, nyt se iski päälle uudestaan, kiitos Pisaman! :)

IMG_9459.jpg

Kaksi ihanaa CASAlaista osallistuivat Pisama-neitoiluun kanssani. Marikan postauksen ja hänen meikkipussinsa sisällön pääset kurkkaamaan TÄÄLTÄ! Ja Kirpparikeijun pöllöilyä löytyypi TÄÄLTÄ! :)

IMG_9456.jpg

IMG_9461.jpg

Pisama Designin tuotteita jälleenmyydään ympäri Suomen, myös nettikaupoissa! Yksityiskohtaisen jälleenmyyjälistauksen löydät halutessasi TÄÄLTÄ! Pisaman tuotteisiin olen itse tutustunut ensimmäisen kerran vasta loppukesästä, eli minulle tämä on suhteellisen tuore kotimainen tuotemerkki. Olen viime aikoina tuonut blogissani esille useita suomalaisia tuotemerkkejä ja designtuotteita. Se johtuu siitä, että olen tämän vuoden aikana kiinnittänyt normaalia enemmän huomiota suomalaiseen osaamiseen. Olen niin monesti ollut täysin ällistynyt siitä, miten hienoa työtä me teemme ja miten nerokkaita ideoita meidän pienten suomalaisten ihmisten mielistä tulvii. :) Suomalainen DESING! Sille liputan korkealta ja kovaa! :)

IMG_9433.jpg

Sinin ja Suvin ideoiman, luoman ja rakentaman Pisama Designin tuotteisiin, historiaan, arvomaailmaan sekä jälleenmyyjiin pääset tutustumaan perusteellisemmin Pisaman omilla sivuilla! Suosittelen erityisesti lukemaan info-osuuden siitä, miten kaksi siskosta, Sini ja Suvi, saivat ideansa perustaa Pisama Designin! :)

Kiitokset vielä molemmille ihanille Pisamaneidoille Sinille ja Suville tästä hienosta kampanjasta ja herkullisen vekkuleista tuotteista! <3 <3 :)

Mukavaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Postaus tehty yhteistyössä Pisama Designin kanssa, tuotteet saatu kampanjan kautta)