Ikean Lack-hyllyt vaihtuivat Ribba-tauluhyllyihin... :) Vaikka tämä vaihdos tuli itsellenikin nyt hieman puun takaa, niin olen kyllä aikas iloinen tästä kevennetystä ilmeestä. :)

iIMG_9253.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-19%20koht

Minulla kävi pieni hupsistakeikkaa, kun olin unohtanut että tilasin jo viikkoja sitten Ikean nettikaupasta Ribba-tauluhyllyjä. En koskaan saanut paketista saapumisilmoitusta ja koko asia unohtui, kunnes Ikeasta minulle soittivat että paketti oli palautunut heille takaisin. :D En kehdannut enää tässä vaiheessa perua kauppoja, vaikka en ollutkaan muistanut koko Ribba-episodia, enkä olisi tauluhyllyjä edes tarvinnut enää. :) Näin he sitten eilen illalla toimittivat tauluhyllyt minulle uusintayrityksenä ja ihan kotiovelle asti. Loistavaa palvelua Ikealta ja hienoa sähläilyä minulta. :D

iIMG_9252.jpg

iIMG_9250.jpg

Sovittelin tänään tauluhyllyjä tuohon seinälle ja innostuin kovasti ajatuksesta korvata Lack-hyllyt näillä Ribba-hyllyillä. Ilme keveni kertaheitolla ja sain kuin sainkin lopulta seinälle oikeat tauluhyllyt. Hyllyt ovat ainakin toistaiseksi vaikuttaneet oikein tukevilta ja alimmalla hyllyrivillä oleva iso Ylva Skarpin-printtikehyskin on pysyy hyllyllä huojumatta. So far so good. :)

iIMG_9274.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-19%20koht

Nappasin muutamat kuvat myös iltavalaistuksessa, ja minusta tauluseinä oikein hohkaa sellaista kodikasta tunnelmaa. Kehysten ja niiden kokojen osalta ei ole vielä lähelläkään valmista. Samoin kehysten täytteet kaipaavat pientä hienosäätöä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa oikean taulukollaasin rakentelua ja saattaapi olla että Happy Lightsin pallovalotkin päätyvät hyllylle. :)

iIMG_9269.jpg

Tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille! <3