Minuun iski iltasella pieni sisustus-somistus-kattaus-vimma ja halusin laittaa iltapalapöydän oikein erityisen koreaksi ja romanttiseksi. Iltapalana tulee olemaan normaaliin tapaan pehmeää ja pitkään haudutettua maitoon keitettyä kaurapuuroa ja juomana puuron kanssa joko vettä tai tuoremehua. :) Varmasti maistuu herkullisemmalta tavallinenkin iltapalapuuro, kun kattaus on näin kaunis. <3

iIMG_8314.jpg

iIMG_8327.jpg

Tunnelmalliseksi ja pehmeäksi tämä kokonaan valkoinen kattaus muuntuu kynttilöillä ja pellavaisilla lautasliinoilla. Lautasliinoista tein tuollaiset rullat, joiden sisään sain piilotettua puurolusikat. :) Liinojen ympärille tein yksinkertaisen kauniit renkulat orkideoiden pakkauksessa käytetystä kukkakaupan valkoisesta ripustusnarusta. Hyvä hyötykäyttöniksi näille roskikseen joutaville narunpätkille. :)

iIMG_8315.jpg

iIMG_8330.jpg

Romantiikkaa ja hyvää tuoksua pöytään tuo Tine K:n tuoksukynttilä, joka palaa tasaisen kauniisti ritisemättä ja lepattamatta. Tuoksukin on sopivan mieto ruokailun yhteyteen käytettäväksi.

iIMG_8339.jpg

iIMG_8318.jpg

Itse puuro ja sen syöminen on vähän sotkuisen näköistä, joten napsin kuvat jo nyt ennen iltapalaa. :)

iIMG_8332.jpg

Tämän postauksen voimin haluan toivotella teille kaikille romantiikan täyteistä iltaa ja muistutella, että jopa niinkin tavallinen toimenpide kuin iltapalapuuron nauttiminen, voi olla koko päivän ihanin hetki. <3 <3 <3 Kynttilänvalossa vietettyjä kauniita kattaushetkiä ja tunnelmallista masuntäyteistä raukeutta ei voi koskaan olla Suomen syksyissä liikaa. <3 <3