Minun oli ihan pakko tallentaa tämä hauska juttu ja postailla se teillekin nähtäväksi. :) Tyttö pyysi minua menemään makuuhuoneeseen "piiloon", koska hänellä oli minulle yllätys. Sillä aikaa kun lueskelin makkarissa lehteä, oli tyttö kattanut pöydän valmiiksi. :D 

IMG_9281.jpg

IMG_9282.jpg

Kattauksen ideana oli tytön sanojen mukaan: jokainen voi itse valita astiat ja ruoan ja tehdä sitte ruoan ihan itse tässä pöydän ääressä. :D Tämä taitaa olla jonkinlainen tulevaisuuden business-idea, vähän kuin tee-se-itse-buffet. :D

iIMG_9284.jpg

Meidän päivä on mennyt laiskotellen ja leikkien. Tänään sain pitkästä aikaa hörppiä kahvitkin rauhassa ja ehdinpäs myös blogikierrokselle kurkkimaan mitä kaikkea lempparibloggaajani ovat touhuilleet viime viikkoina. Varsin mukava päivä siis on ollut ja yhtä laiskasti se varmasti jatkuukin. Nyt me lähdetään lenkkeilemään raittiiseen ulkoilmaan ja sen jälkeen hyppäämme saunaan lämmittelemään. Kerrankin on kunnolla aikaa tehdä tälläisiä normaaleja sunnuntaisia juttuja. :)

Rentoa sunnuntaita! <3