Oletko jäänyt haaveilemaan vitivalkoisesta Happy Lights -pallovalosarjasta, kun liikkeet myyvät pelkkää ei oota? Mie olen, mutta nyt odotus ja haaveilu viimein päättyy. :D Tätä kyseistä maanantaipäivää olen jo kolmisen viikkoa odotellut. Syynä odotteluun on Seita Shop ja heidän nettisivuilta luettu teksti: valkoiset pallovallot tilattavissa jälleen 14.10 alkaen! :D

EDIT! Valkoiset pallovalot myytiin loppuun jo aamulla, mutta uusi erä saapuu tilattavaksi Seita Shopin nettikauppaan 24.10!!! :)

Ja mitä teinkään hieman yli puolen yön? ;) No klikkasin itseni ennen nukkumaan menoa katsomaan joko niitä palloja voipi ostaa, ja yhden 20 pallon vitivalkoisen valosarjan kanssa kipitin onnellisena virtuaaliselle kassalle ja näppäilin tilauksen sisään. :D Sormet ristissä ja peukut pystyssä odotan että sisältö saapuu ehjänä perille ja pääsen ripustamaan viimeinkin nämä valopalluraiset olohuoneen String-hyllyn ympärille. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-14%20koht

Linkki Seita Shopin sivuille ja 20 pallon vitivalkoiseen valosarjaan TÄSSÄ! Valosarjaa on saatavilla myös 35 ja 50 pallon ryppäissä. Ja ziljoona muutakin väriä ja väriyhdistelmämahdollisuutta on luonnollisesti olemassa, jos pallovalot kiehtoo, mutta valkoinen väri ei. :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

(Kuvat: Seita Shop / Happy Lights)