Huh ja wau miten eriskummallisen hieno viikko on ollut tähän mennessä. :) Olen saanut yhteydenoton kahdesta eri blogigaalasta, muutamista hienoista kutsuvierastapahtumista sekä Iltalehdestä haastattelupyynnön, josta teille jo mainitsinkin.

GBA12_Lukijoiden%20suosikkisisustusblogi

Gloria Blog Awardsin tiimi ilmoitteli minulle että blogini on saanut heidän blogigaalassaan paljon ääniä Lukijoiden suosikkisisustusblogi-osiossa ja he haluaisivat minut paikalle järjestämäänsä gaalailtaan. Indiedayssin Satu vuorostaan laitteli minulle viestiä, että blogiani on äänestetty ehdolle Indiedayssin Vuoden inspiroivin blogi-äänestykseen. Tässä menee kyllä aivan sanattomaksi, sillä jo ehdolle yltäminen on minulle erittäin suuri kunnia-asia. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-30%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-30%20koht

KLIKKAA ITSESI VUODEN INSPIROIVIN BLOGI -ÄÄNESTYKSEEN JA ANNA ÄÄNESI OMILLE SUOSIKKIBLOGGAAJILLESI! 

Gloria Blog Awards-suosikkiblogien äänestys onkin jo sulkeutunut ja gaalailtaa vietetään jo tulevana perjantaina. Harmittelen suuresti etten pääse itse paikalle nauttimaan juhlahumusta, sillä olisi aivan ihana ollut päästä tapaamaan kanssabloggaajia sekä pukeutua kerrankin oikein vimpan päälle. :) Indiedayssin juhlien osalta minulla on vielä tytön hoitojärjestelyt kesken, mutta jos hyvin käy niin pääsen paikalle ja saan samalla kerättyä kenties ystävänikin kasaan ja pikkujoulujen viettoon. :) Lisäksi minulla olisi yksi hieno pukutilaisuus, jossa dresscodena on tumma puku. Tämä aiheuttaa minulle nyt hieman päänvaivaa, sillä tahtoisin kovasti päästä paikalle ja tytölläkin on hoitaja valmiina, mutta oikeanlainen iltapuku puuttuu. En raaskisi ostaa kallista iltapukua muutamaa käyttökertaa varten, mutta pukuvuokraamokaan ei oikein innosta. Mutta en kyllä valita yhtään, on pelkästään ihanaa että kerrankin on mahdollisuus pynttäytyä parhaimpiinsa, vaikka se minun "parhain" pukuni puuttuukin vielä garderoopistani. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-30%20koht

Haluan mitä nöyrimmin kiittää ja kumartaa teitä kaikkia, jotka olette antaneet äänenne blogilleni sekä Gloria Blog Awardseissa että Indiedaysin blogiäänestyksessä!

KIITOS! <3