Ostin tuossa useampi viikko sitten Diorin Gel Coat-päällyslakan kosmetiikkamyyjän suosituksesta. Gel Coat on kestävämpää kuin perinteinen päällyslakka (top coat) ja saa myyjän mukaan manikyyrin pysymään kauniina, lohkeamattomana ja vastalakatun näköisenä jopa viikkoja. :)

iIMG_0409.jpg

IMG_0405.jpg

Geelilakka on koostumukseltaan hieman paksumpaa ja kiiltävämpää kuin tavallinen päällyslakka. Geelilakka myös levittyy minusta tasaisemmin ja helpommin. Kuivumisaika on normaali paksummasta koostumuksestaan huolimatta. Itse olen pikkujoulujen ja muiden pippaloiden vuoksi vaihdellut kynsiini erilaisia ja -värisiä lakkoja, joten viikkoa pitempään en ole ehtinyt yhtäjaksoisesti tätä Diorin Gel Coat-lakkaa käyttämään. Mutta sanottava on, että ainakin minun suuret odotukseni se on lunastanut, koska sekä ranskalaiset manikyyrini että värilliset kynsilakkani ovat pysyneet vastalakatun veroisina sen seitsemän päivää mitä lakka on ehtinyt maksimissaan kynsissäni olemaan. :)

iIMG_0422.jpg

iIMG_0401.jpg

Varsinkin punainen bilelakkani viikon takaa pysyi todella kauniina ja kiiltävänä viisi päivää, vaikka pesin astioitakin käsitiskinä ja rintaliivipyykkiä myös. Kynsiä ei tarvinnut varoa ollenkaan eikä remppa-sisustus-puuhani tehneet kynsiin ainuttakaan lohkeamaa, vaikka sohin ja tökkäilin käsiäni kynnet edellä ties kuinka monta kertaa. :)

iIMG_0425.jpg

iIMG_0420.jpg

En tiedä uskoisinko kosmetiikkamyyjän hehkutusta jopa kolmen viikon kestosta ja lakkausvälistä (jopa värillisten lakkojen kanssa), mutta yksikin kokonainen viikko uuttuuttaan hohtavilla kynsillä on minusta jo todella paljon. Varsinkin värillisten kynsilakkojen kanssa tästä on muutaman oman kokemukseni mukaan suuri hyöty. Voin siis todellakin suositella kaikille tätä Diorin Gel Coat-päällyslakkaa kynsilakan ja manikyyrien kanssa käytettäväksi. :)

Palailen vielä illemmalla olohuonepostauksen voimin asiaan! Ihanaa perjantaita kaikille! <3