Vaikka mennäänkin jo marraskuun puolella ja kovaa vauhtia kohti joulua, olen fiilistelyn osalta vielä ihan syksyssä. :) Kaupat pursuilevat punaisia joulutuotteita, huopaisia tekstiilejä, poroja, tähtivaloja sekä juhlavaa kimallusta, ja mitä tekee minun mieleni? No keskittyy haaveilemaan  keväisestä raikkaudesta ja valkoisen, ruskean sekä vihreän symbioosista. :) Pimeään vuodenaikaan kaivataan ainakin meidän perheessä piristystä ja ajattelinkin tänään kirmata ruokakaupan yrttihyllylle ja täyttää keittiömme seinähyllyt vihreällä värivallankumouksella. :D

Keräsin muutamia yrtti-inspiraatioita tähän aamuun teille, toivottavasti päivä lähtee pirteästi käyntiin kuvien saattelemana. :)

1-green-white-kitchen-herb-garden-plant-

(via)

large_patchplanters_th.jpg

(via)

1_120918_patch_herb_planter_soil_seeds_2

(via)

Boskke-planters-kitchen.jpg

(via)

kitchen%20herb%20gardens%20boskke.jpg

(via)

0018.jpg

(via)

Ja loppuun vielä kuvat minun viime keväisestä yrttipuutarhastani. <3 <3 Tänään on tavoitteenani löytää kahdeksan erilaista ja maukasta yrttiä ja tuplata tuo aikaisempi satsini. Saa nähdä millainen on tarjonta lähikaupassani tällä kertaa. :)

P1014933.jpg

P1014932.jpg

P1014925.jpg

Kivaa päivää kaikille! <3