Nyt on huomiselle kaikki valmiina, punainen huultenrajauskynä mukaan lukien. :) Asukokonaisuuteni ehti kylläkin jo vaihtumaan eilisestä ideastani yhdistellä nuorekkaan nahkaiset lappuhaalarit punamustaan femme fataleen, ja laitankin päälleni hieman siistimpää. Kohtalokasta ehkä kuitenkin... tästä lisää vasta huomenna. ;)

iIMG_9988.jpg

Canon EOS 70D on kotiutunut ja pääsinkin napsimaan ensimmäisiä räpsyjä. Itse runko on loistavaksi todettu ja tuttu, mutta objektiivi (EF-S 18-55 IS STM) on hieman vieras ja oudon tuntuinen. Todella kevyt ja muovinen, vähän sellainen rimpula. :D Opettelen kuitenkin nyt aluksi tämän putken käytön, ennen kuin sukellan uudestaan tuonne objektiivi-viidakkoon etsimään mieluisampaa. :D

iIMG_9990.jpg

Femme Fatale kiittää ja kuittaa tältä erää punaisine huulineen (testasin huulimeikin ja on kyllä shokki katsoa itseään pelistä :D)! :) Palaillaan illalla sisustuspostauksen tiimoilta taas asiaan! Heippa hetkeksi! <3