Ajattelin tässä hiusvärin vaikutusajalla näppäillä teille hyväntuulisen postauksen, jonka tärkein asia on maailman parhaat alushousut vartalonmyötäisen mekon alle. :D Sitä ennen kuitenkin kuva Cittarista ostamastani kauniista valko-vihreästä kukkakimpusta, joka ilostuttaa minua ruokapöydällä. <3

iP1019704.jpg

iP1019698.jpg

Ja tämä tukkaväri siis päässäni parhaillaan. :) Naturigin värit ovat saaneet aika kylmää kyytiä väärästä markkinointitavastaan (luomua ja luonnonmukaista, vaikka ei ole :D) eri medioissa. Itse halusin vain hyvän värin ja tällä jo kerran aikaisemmin värjättyäni päädyin samaan ja hyväksi havaittuun luonnollisen tummanruskeaan. <3 Kokemuksesta tiedän, että tämä sävy on yllättävän punertava ollakseen värikoodiltaan 3.0, mutta kaupan väreissä on aina heittoja ja lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin se mitä toivoo. :) Minun hiuksissani edellisellä kerralla väritulos oli melko lähellä väripaketin kyljessä olevan mallin hiuspehkoa, toivottavasti tälläkin kertaa. :)

iP1019707.jpg

iP1019711.jpg

Ja tässä sitten nämä loistavat Sloggin Invisible boxer-mallin korkea(hko)vyötäröiset alushousut, joita suosittelen lämpimästi kaikille tyköistuvien vaatteiden alle. Pöksyissä ei ole slimmausta ja sitä epämukavan napakkaa muotoilua, mutta silti näissä on pieni alavatsaa litistävä ja peppua lift uppaava vaikutus . :) Kaikki saumakohdat ovat tuollaista leikattua pilvikuviointia, eli näistä ei tule painautumia eikä rumia rajoja makkarankuoreenkaan pukeutuessa. Alushousujen päälle laitettavat sukkahousut ovatkin sitten taas jo toinen juttu... :)

iP1019693.jpg

Ostin myös Syossin hiuslakan, jotta saan huomenna kiharani kiinnitettyä. Tarkoituksena on tehdä puolipitkiin olkapäähän yltäviin hiuksiini loivia kiharoita, joista sitten nostelen kiehkurat takaraivolle kasaan. Sellainen rento ja luonnollinen "ihan vaan nousin just sängystä"-tyyppinen lopputulos olisi hakusessa. :) Mutta saa huomenna nähdä miten tähän liukkaaseen luirulettiini saan riittävästi volyymia, jotta kiharat ovat runsaat hiusten lyhyestä pituudesta huolimatta. :)

Kääks, nyt äkkiä pesemään väri pois ennen kuin kärventyy koko kaalikuuppani. :D Hihiii. Ihanaa iltaa kaikille! <3