Ääääk ja iiiiik, löysin oikean kokoiset Hunterin kumpparit ja kuten edellisen postauksen lopussa toivoin, voin sanoa että NE OVAT MATKALLA KOTIIN! :)

W23790_BLK_2%20copy.jpg

1768200979_1.jpg

hunter-womens-hunter-wellies-womens-sand

91032300.jpg

Oih minun ihanat talvikenkäni! <3 <3 <3 <3 Hunterin kiiltävän mustat Sandhurst Savoy-saappaat* koossa 35/36, kevyesti topattu vuori varressa ja sisälle fleece-sukat paukkupakkasille. Näillä kelpaa köpötellä ulkona, oli sää mikä hyvänsä. Ja tyylikkäätkin nämä saappaan ketaleet ovat. :D Näitä saappaita etsin monta päivää kuumeisesti pitkin internettiä ja lopulta löysin ne Spartoo.comista*. Käytin saappaisiin vielä kaiken kukkuraksi 20% alekoodin, joten säästin monta kymppiä. :D :D

Olen niin iloinen minun "talvikelin" monoistani. :D Yksi tavoite on taas saavutettu ja talvikenkulit voin viimeinkin yliviivata tarvelistaltani. Montahan vuotta olen miettinyt talveksi ostavani hieman parempia poposia, kuin mitkä minun Din Skon nahkaiset saappaat ovat tähän asti olleet. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty *-merkillä)