Huomenta kaikille! Täällä aamuvirkku jo aloittaa uutta päivää täydellä teholla kahvikupposen voimin. :) Pitää varmaan jo itsekin nauraa makeasti, sillä olen hieman ihastunut ruskean sävyyn, hihiii. :D Minulla on tunnetusti tapana innostua uusista tuulista ja ideoistani liiankin suurella voimalla ja siksi kaikesta aikaisemmasta oppineena olenkin jo hieman osannut hillitä intoani heittäytyä innostukseni vietäväksi. :) Olen nelisen viikkoa funtsinut tätä konjakinruskean / ruskean ihastustani hyvin vakavasti ja normaalista kaikki-heti-mulle-nyt-tyylistäni poiketen aika on minulle erittäin pitkä. Olen vakavasti sitä mieltä että TYKKÄÄN!!!!. :) Nyt saattaa mennä ideointini ja fiilistelyni taas ihan metsään harkinta-ajastani huolimatta, mutta nyt tuntuu siltä että kaipaan valkoisen rinnalle tosi kovasti tätä syvän punertavaa ruskean sävyä, piste. :)


iittala-leimu-lamp-uk-300_x_200_mm-coppe

Iittalan Leimu-valaisin* on varmasti monelle aktiivisesti sisustusblogeja seuraavalle jo tuttu juttu blogeissa esiintyvien Iittalan yhteistyökampanjoiden ansiosta. Minäkin ihastuin valaisimeen heti ensi kertaa Iittalan pressitiedotteessa sen nähdessäni ja olenkin siitä asti arponut että ostaako Leimua vai eikö osta Leimua. :) Ei siis mikään ihme, että tämä on yksi suurimmista syksyn hittituotteista. <3 Koska tuota ruskeaa on sisustukseeni jo muutenkin hiljaa hiipien ilmaantunut nahkaisen pouffin ja puisen apinan muodossa, päätin repäistä itseni lopullisesti ulos täältä valkoiselta comfort zoneltani ja tilata riskillä omaankin kotiin ruskean ison Iittalan Leimu-valaisimen. :) 

Iltapäivällä kotiin päästessäni postailenkin teille aiheeseen sopivasti konjakinruskeasta nahkapouffista, joka on jo hetken aikaa salakavalasti piileskellen majaillut olohuoneessa. ;)

Mukavaa uutta päivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty *-merkillä)