Tein päivällä ruokapöydälle kauniin valko-kultaisen kattauksen joulun juhlateeman hengessä ja tykkään tästä ihan hirmuisesti. <3 Tämä on mielestäni kaunein ja onnistunein kattaukseni koskaan ja jouluna yritän toteuttaa tämän uudelleen. 

IMG_0364.jpg

IMG_0356.jpg

Kukkakimpun ostin kuvausrekvisiitaksi lehtijuttua varten (tästä lisää myöhemmin :)), mutta on kyllä ihanaa kun kotona on näin kauniita kukkia. Pitäisiköhän ottaa loppuvuoden tavoitteeksi pitää "kotia kuin kukkaa kämmenellä", eli ostaa uusia kukkia (kimppuja tai ruukkukukkia) aina vanhojen lakastuttua pois??? :) Minustahan kuoriutuu tässä pikkuhiljaa ihan uusia puolia esille ja kohta huomaan opiskelevani hortonomiksi. :D Ties vaikka minusta kehkeytyisi vielä mestarikokkikin jonain päivänä, jos tätä menoa jatkan. :)

IMG_0366.jpg

IMG_0360.jpg

Koti sai tänään jouluisemman ilmeen ja virittelin muutenkin itseäni joulumoodille. Club 4 Fiven joululevy soi taustalla ja piparitaikina on sulamassa. Aatonaattona vasta piti leipoa ekat piparit (Sunnuntain valmistaikinasta), mutta nyt alkoi tekemään niin paljon mieli uunituoretta lämmintä piparia, että pakko on saada suut makiaks. :)

IMG_0353.jpg

IMG_0358.jpg

Huomenna postailen teille olohuone-osiosta ja kynttilämerestä, joka siellä vallitsee! Kyllä vaan, alan olemaan joulutunnelmissa ja kotikin on sitten sen mukainen. :) Joulukuusi tulee kuitenkin vasta hieman ennen aattoa, joten jää sentään jotain odotettavaa varsinaiseksi jouluksikin.

IMG_0352.jpg

Ihanaa talvista iltaa kaikille! <3