Apua, just nyt olen aivan sanaton. :D Kävin vartti sitten hakemassa Iltalehden huoltomasemalta ja mitä ensimmäisenä näinkään lehtihyllylle kääntyessäni - no oman nassuni. :D Pienestä lehtijutusta tuli näemmä sitten hieman isompi lehtijuttu. :D

iP1019630.jpg

iP1019632.jpg

iP1019631.jpg

Nyt tiedän miltä julkisuudenhenkilöistä tuntuu kun he ostavat kaupasta lehteä, jonka kansikuvaa koristaa omat kasvot. Jännää, todella hassua ja hieman nolouden tuntemuksiakin havaitsin kun tärisevin käsin kaivelin kolikoita lompakosta huoltoaseman kassalla. :D En ole vielä uskaltanut lukea tekstiosuutta ollenkaan. Nappasin vain kuvat teille ja laitoin lehden pois. :D Ehkä kohta puoliin uskaltaudun istumaan alas ja lukaisemaan koko jutun. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-09%20koht

Maksuttomille nettisivuille tätä minun juttua ei ainakaan vielä ollut ilmestynyt, enkä tiedä millainen käytäntö Iltalehdellä on (koska tulee vai tuleeko ollenkaan). Papruversiona kuitenkin löytyy sieltä plus-liitteestä, mikäli minun -25kg projektini ja sokeriherkkujen hävittäminen pois ruokavaliosta kiinnostaapi. :)

Nyt menen keittämään kaffetta ja soitan äitille. :D Palaillaan heti paikalla asiaan kun saan kerättyä itseni. :D Moikat! <3

EDIT: Luin jutun ja se oli todella hyvin tehty ja toteutettu. :) Kiitokset vielä tätäkin kautta toimittaja Senni Puustiselle ja kuvaaja Pasi Liesimaalle. <3