Se olisi nyt sitten pakko ostaa uusi kamera, kun oma Olympukseni päätti hajota. Veikkaan että olen onnistunut kolauttamaan kameran perjantain juhlissa ja sen seurauksena objektiivin sisällä oleva lasi on rikki. Päädyin Canonin lainakameroita testaillessani hankkimaan seuraavaksi kamerakseni EOS 70D-mallin rungon ja siihen pari peruskuvaamiseen soveltuvaa putkea.Tykkäsin todella paljon kuvata Canonin kameroilla ja 70D:n ominaisuudet helpottivat kyllä kuvaajan elämää mm. kääntyvällä kosketusnäytöllä. 

canon70d.jpg

highres-canon-EOS-70D-FRA-w-EF-S-18-55mm

canon-70D_top.jpg

highres-canon-EOS-70D-FRT-VARI-ANGLE-MON

Tämmöinen vekotin olisi nyt sitten seuraava kamerani ja oikeastaan olen vähän helpottunutkin, että vuoden kestäneelle kamera-asian vatvomiselle tulee nyt loppu. :D 

Nyt meillä aletaan kokkailemaan perunaa ja tomaattista yrtti-jauhelihakastiketta. Myöhemmin vietämme tytön kanssa ikioman leffaillan ja katsomme Disneyn Kaunottaren ja Kulkurin. <3 Ihanan rentoa sunnuntaita kaikille! Pitäkää ulkona liikkuessanne hatustanne kiinni, siellä on aivan järkyttävän kova tuuli! <3

(Tuotekuvat: Canon)