Olohuoneessa on meneillään kynttilöiden vallankumous. :) Iittalan Kivi-tuikut löytyvät seinähyllyltä ja Bestå-tason päältä löytyy kaksi Iittalan Nappulaa.

IMG_0344.jpg

IMG_0347.jpg

Valko-kultaisen kukkakimpun lisäksi ostin myös tuon hauskan puun (vai onko se nyt sitten pensas??). Myrtti on nimeltään ja viihtyy sekä luonnossa että huonekasvina ruukussa. Hoito-ohjeeksi sain huolehtia tasaisesta kosteudesta ja suosituksen sumutella Myrttiä joka toinen päivä. Myrtti viihtyy parhaiten hieman viileässä, kukkamyyjä pitää omaa myrttiään ikkunalaudalla avoimen tuuletusikkunan edessä. 

IMG_0349.jpg

IMG_0372.jpg

Valkoinen joulu alkaa pikkuhiljaa näkyä kotonakin, kynttilät tuovat jo yksistäänkin ihanan talvisen tunnelman. <3 Iittalan Vakka-laatikot toimittavat pöydän virkaa talolyhdyn alustana ja kokonaisuus tulee siirtymään tälläisenään makuuhuoneen puolelle viikonlopun aikana. 

IMG_0351.jpg

Pehmeän valkoiset tekstiilit ovat minulla käytössä ympäri vuoden, mutta talviaikaan niiden määrä saa olla hyvin runsas. Puuvillaneuleinen ja pellavainen tyynynpäällinen ovat minusta kauniit yhdessä! <3

IMG_0374.jpg

IMG_0346.jpg

Olohuoneen pöydältä löytyy lisää kynttilöitä, By Lassen Kubus sekä H&M:n lasikynttilät. Nopeasti laskettuna olohuoneessa yksistään palaa kaksitoista kynttilää. :)

IMG_0340.jpg

IMG_0339.jpg

Tänään kävi päivällä hieman pöhkö juttu, kun huomasin hukanneeni lompakkoni. :/ Etsin sitä vaikka mistä ja kävin mielessäni läpi paikkoja joissa olen aamupäivän aikana asioinut. Olin ihan varma että jätin lompakkoni R-kioskille, mutta ei sitä tietenkään sieltä löytynyt. Hirveässä paniikissa mietin että mitä kortteja minulla oli mukanani ja mihin pitää olla yhteydessä että saan ne kuoletettua. Ja mitäs sitten kävikään... no, lompakkoni löytyi lopulta, kotoa minne sen olin unohtanutkin. Olin niin helpottunut että purskahdin itkuun. :´D

Tänään onkin lopulta ollut ihan hyvä päivä ja joulumielikin on löytynyt. Ostin itselleni illaksi Marlin glögiä ja nautiskelen sen illalla omassa rauhassani tytön mentyä untenmaille. Glögin kanssa meinaan syöpötellä eiliseltä jääneet piparit napaani hyvällä omalla tunnolla. Pitäkää siis kaikesta kiireestä ja hössötyksestä huolimatta huolta elintärkeistä tavaroistanne, ettei käy niinkuin miulle. Ennen joulua ei ole kiva hukata niinkin oleellista tavaraa kuin lompakko, sillä kahden-kolmen viikon odotusaika uusille korteille on peffasta. :D Ihanaa ja tunnelmallista talvi-iltaa kaikille! <3