Tunnustan! Meillä on "hiukkasen" sotkuista enkä jaksanut alkaa siivoamaan. :) Viimeksi olen siivonnut reilu viikko sitten ja koti onkin sen näköinen, että kodin hengetär on ollut vähintäänkin lakossa. :D Yksi kohta on kuitenkin kunnossa ja se on minun lukunurkkaukseni, jossa nykyisin tykkään istua sohvaakin enemmän. 

iIMG_0003.jpg

Päivän kuvaussession jäljiltä jäivät korkkarinikin lojumaan niille sijoilleen (laiskimus täällä hyvää iltaa! :D). Sopivat onneksi sävy sävyyn, joten haitanneeko tuo... Kynsilakat onneksi nostelin tuonne seinähyllylle, ettei tyttö pääse niihin käsiksi.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-21%20koht

Siispä nyt tälläinen Marianne-karkin värinen tynkäpostaus, ja huomenna sitten paremmassa valossa ja kunnon kuvaussäädöillä paluu normaaliin postausarkeen. :)

Nyt laitan läppärin pois ja nappaan kouraani tuon tasollakin näkyvän Elle-lehden jonka sain lukulainaan. Ihanaa ja rentoa iltaa kaikille! <3