Olen ihastellut tätä myrttiäni (tuo puun näköinen eliö :D) nyt pari päivää ja halusin sille antaa ikioman postauksen. :)

IMG_0389.jpg

IMG_0393.jpg

Kasvit, pensaat, kukat ja kimput tuovat kyllä sisustukseen sen lopullisen silauksen, vaikka joskus pari vuotta sitten vänkäsin tätä faktaa vastaan. :) En ole koskaan ollut viherpeukalo ja olen aika surkea myös kasvien perushoitamisessa, mutta tahtotilaa ja mielenkiintoa on alkanut löytymään ihan uudella tavalla. Tämän myrtin haluan pitää hengissä ja ihastella sitä vielä ensi syksynäkin. Kasvin hoitamisen vaativuustaso on keskivertoa, joka tuo minulle jo hieman haastetta. Erityisesti kosteustasapainon pitää olla jatkuvasti tasainen ja sen kanssa ei parane paljoa mokailla. :)

IMG_0396.jpg

IMG_0386.jpg

Laitoin myrtin ruukkuineen Uashmaman paperipussukkaan ja jotta vesi ei tule pussista läpi, kiedoin ruukun ympärille valkoisen muovipussin. Ehjät kaupan hedelmäpussit ajavat saman asian ja ovat itseasiassa täydellisiä "välipusseja" ja kosteuden eristäjiä. 

IMG_0385.jpg

Nyt jatkan Dancing On Ice-kilpailun katselua ja jännitän Saulin puolesta! <3 <3 <3 Oman ääneni olen antanut Saulille, sillä hänen kehityksensä luistelijana on ihan mieletön. Ja onhan Sauli muutenkin ihan my favourite ollut aina! <3 <3 Go Team Koskinen!!! <3 Ihanaa iltaa kaikille! <3