En ehtinytkään päivällä kuvailemaan nahkaista pouf-rahia, joten nyt kuvituksena on illan tunnelmavalaistuksessa pikaisesti räpsimäni otokset. :) Konjakinruskean nahkapouffin ostin Zoco Homen nettikaupasta ja parisen viikkoa olen tässä nyt pähkäillyt sen kohtaloa. Päätin lopulta että pouffi on niin omituinen yksityiskohta tänne meidän valkoiseen ja virtaviivaiseen maailmaan, että jääkööt asustamaan ja tuomaan oman pikantin mausteensa minun sisustussoppaani. :)

iP1019518.jpg
 
En saanut heikossa valaistuksessa lähikuvaa onnistumaan, joten kuvailen teille vielä myöhemmin erikseen tuon kauniin patinoituneen nahkapinnan. Se on ihanan vanhan näköinen, ryppyinen ja kulunut, vähän kuin minäkin hihiiii. :D Nahkarahi ja ketarat levällään hengaileva apinainen sopivat minusta kivasti samaan tilaan ja tuovat leikkisyyttä ja rentoutta muutoin niin aikuismaisen asiallisesti sisustettuun olkkariin. :)

pP1019516.jpg

Tason päällä oleva orkidea vaihtui posliiniruukusta Uashmaman S-kokoiseen valkoiseen pussukkaan, jonka sisään laitoin vesieristeeksi pienen muovipussin. Kukka on nyt keveämpi ja rennompi ja se sopii minusta paremmin apinan ja rahin kanssa, kuin pöydällä oleva posliiniruukkuinen orkidea. Tuo pöydän orkidea alkaa olemaan huonokuntoinen ja kokeilen vielä kerran uittaa sen vedessä. Toivottavasti se elpyisi, eikä tiputtaisi terälehtiään ihan vielä.

P1019530.jpg

Nyt kirmaamme ruokakauppaan ja sitten hellan ääreen kokkailemaan. Ihanaa päivää kaikille! <3