Tänään pyhitin koko päivän tyttöjen kesken vietettäväksi ja tehtiin pikkuneidin kanssa kaikkea kivaa. Kyllä se vaan niin on, että kotona viihdyn parhaiten ja tytön kanssa touhuaminen on ehkä kivointa koko maailmassa. <3 Nyt tyttönen nukkuu omassa sängyssään ja minä tulin tekemään teille iltapostauksen tunnelmavalaistuksesta. Koti on rakas paikka, siellä on sydän ja rakkaimmat! <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-23%20koht

Illalla aloitin pitkästä aikaa neulomaan, pari tuntia väkersin jäljelle jäänyttä alpakka-lankaa ja saa nähdä mitä tästä tekeleestäni syntyy. En nimittäin tiedä yhtään mitä olen tekemässä, kalisuttelin vaan puikoillani 52 silmukkaa ja aloin hommiin. :D Tyynynpäällinen voisi olla aika ihana, jos vaikka joululahjaksi tämän antaisin.... <3

iIMG_0109.jpg

iIMG_0111.jpg

Oma koti ja villasukat! <3 <3 Voittaa korkkarit ja bileet 6-0! :)

iIMG_0112.jpg

iIMG_0116.jpg

iIMG_0125.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-23%20koht

Ajattelin kohta syödä hyvin myöhäisen kakkos-iltapalan ja laitoin itselleni keittiöönkin tunnelmavaloa kynttilöiden muodossa. Kubuksessa ei kynttilöitä voi poltella olohuoneen tasolla, koska sen yläpuolella on String-hylly ja vieressä liian lähellä muuta tavaraa. Siispä kynttelikkö ruokapöydälle ja zädäm, liekki lepattaa ja sisäinen rauha on taattu! <3 Nyt iltapuuron valmistukseen, ihanaa myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen! <3