En saanut Happy Lightsin pallovaloja asettumaan nätisti String-hyllyn ympärille, joten kokeilin ripustaa ne makuuhuoneen verhokiskoon. 20-pallon valosarja on himppasen verran liian lyhyt eikä se yletä lattiaan asti, mutta tuolla nurkassa sängyn takana sitä ei huomaa. Verhokiskon saatan tosin vaihtaa jossakin vaiheessa verhotankoon, koska tuolla kiskolla ei ole juurikaan virkaa tuolla seinähyllyn päällä. Siihen asti saa pallovalot roikkua paikoillaan ja toimia yövalonani. :)

iP1019562.jpg

iP1019564.jpg

Palloista heijastuu pienen pienet pilkut seinille, jotka ovat minusta hauskoja. :) Minulta kysyttiin pallon varsinaista värisävyä ja ilman valoa se on tosiaan ihan vitivalkoinen. Minulla on pallosarjassani hehkulamput. Valon sävy on keltaisempi kuin led-versiossa ja siksi palloni näyttävät noin kermaisilta. Tutullani on samainen pallovalosarja led-valoilla ja niiden sävy on palaessaan puhtaan valkoinen, eivät kuulemma sinerrä eivätkä ole keltaisetkaan. 

P1019635.jpg

P1019638.jpg

Piti vielä sanomani, että neliönmuotoisen ruokapöydän haaveeni on toteutumassa. :) Tästä postailen teille huomenna kunhan saan pöydän kasattua ja paikoilleen. Uuden pöydän kustannukset 15 euroa, ei paha. :D :D Ihanaa iltaa kaikille! <3