Sain tänään laitettua Artekin A110-valaisimen oikealle paikalleen ruokapöydän päälle. Pieni pöytä vaatii pienen valaisimen ja oman rajoituksensa soppaan toi vielä takaseinän hyllyt tavaroineen. Tavallisenkin kokoinen riippuvalaisin olisi peittänyt taustaseinän kokonaan tehden tilasta täyteen ängetyn ja sekaisen näköisen. Onneksi tämä sirolinjainen ja pienehkö A110 on täydellinen sekä kooltaan että tyyliltään. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-24%20koht

Hyllyillä on nyt sekalainen kokoelma kaikenlaista. Tyhjiä Uashmaman pussukoita löytyy monta, näistä olen ehtinyt yrtit herkuttelemaan napaani. :D Huomenna menen yrtti- ja hedelmäostoksille, sillä ajattelin ottaa päivittäiseksi välipalakseni omppuja. Pussukat saavatkin näistä uutta täytettä sisäänsä. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-24%20koht

Turhan tavaran karsimiseen vielä lyhyesti palatakseni, on sanottava että olen todella tyytyväinen tämän hetkiseen tavaramäärään keittiön osalta. Uashmaman pussukat taipuvat moneen käyttötarkoitukseen kylpyhuoneen säilytyksestä leipäkoriksi ja yrttiruukuksi. Aina löytyy jokin tapa hyödyntää pussukoita, joten ne eivät ole koskaan turhia kuten esim tyhjentynyt virallinen leipäkori tms. :)

Laputin jokin aika sitten kaikki keittiön astiat sekä keittiötarvikkeet selvittääkseni kuinka usein mitäkin tulee käytettyä. Tarkoitukseni on parin viikon kuluttua katsoa kuinka monessa on vielä lappu kiinni ja suosiolla hankkiutua niistä eroon.  Tällä hetkellä niistä on ollut käytössä jo noin puolet, joten kovin montaa turhaa vempelettä ei taida olla. Keittiölaitteita peruskodinkoneiden lisäksi löytyy mikro, kahvinkeitin, kahvijauhaja ja blenderi, jotka ovat käytössä viikottain. Vedenkeittimestä, sähkövatkaimesta, vohveliraudasta, jätskikoneesta ja leivänpaahtimesta hankkiuduin eroon jo kauan sitten enkä ole kertaakaan kaivannut niitä. Vedet kiehautan vedenkeitintäkin nopeammin induktioliedellä pikku kattilassa ja vohveleita ei meillä ole koskaan tehtykään jätskistä nyt puhumattakaan. :) Sähkövatkaintakaan en ole tarvinnut kun vispaaminen onnistuu oikein hyvin myös metallisella käsivispilällä. Sämpylätaikinat vaivaantuvat myös käsipelillä, enkä koskaan ole edes harkinnut leipäkoneen ostamista. :)

Raivaaminen siis jatkuu vielä jonkin aikaa, kunnes viimeisetkin turhakkeet ovat lentäneet ulos pesästä. :) Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3