Haluan jakaa teille nämä upeat kuvat, joista olen itse saanut suurta inspiraatiota. Sisustus on ihanan rauhallinen, harmoninen ja väljä. Tyhjä tila ja vapaan lattiapinta-alan määrä on tässä stailatussa kodissa juuri sellainen, jossa oma sieluni rauhoittuisi. <3

nordic-interior-design-apartment.jpg

Olohuoneessa huomioni kiinnittyy ensimmäisenä Hayn sohvapöytiin ja harmaisiin sohvatyynyihin. Seinällä oleva taulu on kaunis ja mielenkiintoiseksi sen tekee tuo lähes valkoinen väritys joka saa sen katoamaan taustaansa. Ja haikailuni kohteena oleva Muuton Stacked-hyllymoduulikin löytyy takaseinältä. <3

nordic-interior-design-apartment1.jpg

nordic-interior-design-apartment2.jpg

Keitiössä tykkään erityisesti tuosta verhottomuudesta ja matottomuudesta, joka ei tässä kyseisessä tilassa näytä keskeneräisyyden merkiltä. Seinällä on "maustehyllyt" joissa on kauniisti esillä myös yrttejä, joista itsekin pidän kovasti. Hayn tuolit ovat minusta todella kivat ja jos tuo istuinosa olisi puuta / taivutettua vaneria, ostaisin itselleni heti paikalla kaksi samanlaista. Ikkunalla olevat kasvit / kukat on laitettu kauniisti valkoisiin ruukkuihin, tämän idean nappaan itselleni välittömästi. :)

nordic-interior-design-apartment6.jpg

Makuuhuoneessa jatketaan samaa pelkistettyä valkoista linjaa. Vähäeleistä ja helppoa arkea, tykkään. <3

nordic-interior-design-apartment8.jpg

Tämä alimman kuvan työ- / lasten leikkihuoneen yhdistelmä on nurkassa nököttävää kiintokaappia lukuunottamatta täydellinen. <3 String-hyllykokonaisuus on ilmava ja pyöreän maton päälle tehty rentoilupaikka on pehmeän sävyinen ja kutsuva. Vähemmän on useimmiten aina enemmän, tämä koti sen taas minullekin todisti. :)

Illemmalla sujautan päälleni juhlamekkoni ja nappailen teille kuvia kamerajalustaa hyödyntäen. Asustamisen suhteen alan olla pienessä paniikissa, koska minulta uupuu edelleen kaulakoru ja rannekorunkin kanssa on vähän niin ja näin. En haluaisi olla liian tylsästi pukeutunut, mutta en myöskään halua olla kävelevä katastrofi. :D Sellainen kultainen keskitie pitäisi nyt löytää ja pyydänkin teiltä iltapostauksessani hieman vinkkejä, mielipiteitä ja apuja. :) Siihen asti toivottelen kaikille mukavaa päivän jatkoa! <3

(Kuvat: homedit.com / jm.se)