Usein printtijulisteita näkee kehystettynä kapeareunaisissa ja ohuissa kehyksissä, jollaista minäkin etsin tälle Silence-printilleni. Sain lukijaltani vinkin, että paremman puutteessa voisin laittaa printtijulisteeni Sokoksella myytävään paksumpaa kehykseen ja olen enemmän kuin tyytyväinen että näin myös tein. :)

iIMG_0175.jpg
 
Kehyksen sisälle lasin ja itse printin väliin jää vajaa kaksi senttiä ilmaa ja se antaa kehykselle hieman kolmiulotteista vaikutelmaa. Alunperin tuossa välissä oli passepartout-pahvi, jossa kuva-aukko 40x50cm, mutta aukko oli liian pieni printtijulisteelle, minkä vuoksi nappasin pahvin kokonaan pois. 
 
iIMG_0178.jpg
 
Printin siro fontti tasapainottuu minusta kauniisti tässä paksummassa kehyksessä ja tämä on ehdottomasti kaikista kaunein kehykseni sisältöineen. Tätä ideaa haluan hyödyntää enemmänkin ja suunnittelin juuri toteuttavani muutaman DIY-printin omin kätösin. :) Piirtäjän lahjoja minulle ei ole siunaantunut, mutta luulen että osaan jotenkuten tehdä muutaman siluetti-tyyppisen taidekuvan. Tälläistä projektia onkin siis luvassa loppuviikosta kun ehdin ohjelmoimaan itseni taitelija-moodille. :D
 
iIMG_0172.jpg
 
Ainut ongelma on se, että tasoa vastapäätä olevalle tauluhyllyseinälle ei näin paksuja kehyksiä saa nojaamaan. Ribba-hyllyt ovat liian kapeat, enkä raaski erikseen porailla seiniin reikiä kehyksen lisäkiinnitystä varten. Nyt vähän harmittaa että vaihdoin Lack-hyllyt Ribboihin, vaikka Ribbat ovatkin kauniin keveät hyllyt.
 
iIMG_0177.jpg
 
Aurinkoista viikkoa kaikille! <3