Ruokailutilaan olen ajatellut tälläistä kokonaisuutta:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-08%20koht

Neliönmuotoinen ruokapöytä jo löytyykin, samoin simppeli kartion mallinen kirkas maljakko Casa Stockmannilta. Pöydän alle on tulossa kuvan matosta poiketen neliömatto, josta tulossa oma postaus parin viikon sisään. :) Tuoleiksi olen päätynyt valitsemaan Hayn valkoiset Hee-tuolit, jotka sopivat hyvin olemassa olevaan sisustukseen ja ovat myös Kartellin kirkkaiden tuolien tavoin hyvin keveät ja tilaa säästävät.

Nyt alan käymään läpi huomisen juhlatilaisuutta ja omaa ulkoasuani. Kultaisia koruja kaulaan ja ranteeseen en harmikseni löytänyt, joten nyt mennään sitten kaula paljaana ja MK:n kello ranteessa. :D Hiusvärin lätkäisen päähäni heti kun tytön pää painuu tyynyyn eli klo 21 aikoihin. :) Kirjoituskärpänen saattaa vielä iltasella puraista, joten voipi olla että palailen vielä turisemaan (lue stressaamaan) teille huomisesta. Moikat siis hetkeksi! <3

(Kuvat: Valmistajien sivuilta, interflora)