Juuri kun ehdin huokaisemaan helpotuksesta että tämän vuoden juhlat on juhlittu, sain kutsun tulevalle perjantaille muotiaiheiseen lanseeraustilaisuuteen sekä talviterassin avajaisiin. Pakko on tämä tilaisuus käyttää hyödyksi, eli ei muuta kuin uutta asukokonaisuutta kehittelemään. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-20%20koht

Löysin H&M:ltä aivan ihanat nahkaiset lappuhaalarit, jotka olisivat tähän muotitilaisuuteen aivan mahtavat. Henkseleitä en ehkä laittaisi kuvan osoittamalla tavalla, vaan saattaisin jättää "lappuosan" roikkumaan lantiolta alaspäin. Punapohjaiset Louboutinit yhdistäisin tähän kokonaisuuteen aivan ehdottomasti ja tämän vuoksi voisin ottaa riskin, että taitan nilkkani Helsingin mukulakivetyksellä koikkelehtiessani. :) Punaista myös kynsiin sekä huuliin ja sähäkkä bileasu on valmis. ;)

MeganFoxArmaniCode1.jpg

Kyseinen asukokonaisuus vaatii ehdottomasti huolitellumman tukan, kuin tämä minun ylikasvanut pehkoni. Kiharat on tältä vuodelta minun osaltani nähty ja koettu, joten tartun saksiin ennen perjantaina ja parturoin itselleni jälleen kerran tuollaisen kuvan kaltaisen viistolinjaisen polkan. <3 Tämä Armani Coden parfyymimainos on blogissani vilahdellut ennenkin, sillä Megan Foxin tugee on tässä kuvassa vuosi toisensa jälkeen oman ihanteeni mukainen. <3 <3 Polkka 4ever! :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-20%20koht

Joulunpunaista olisi kiva saada kotiinkin hyppysellinen ja kuvan tuotteet klikkasinkin H&M:n nettikaupasta jo kotimatkalle. Nämä ovat osittain rekvisiittaa yhteen kuvausjuttuun, johon liittyy myös punapohjaiset Louboutinin korkkarini ja Diorin punainen kynsilakka. Joulumieli ei ole vieläkään ehtinyt kylään tänne meille, mutta pikkuhiljaa alkaa fiilikset orientoitumaan punavalkoiseen kauteen. Tällä kertaa omassakin sisustuksessa saattaa pilkahtaa punaista, hui. :D

Huomenna onkin viimein tulossa kunnon postausta ja oikeita kotikuvia uudella Canonin EOS 70D-kamerallani. Kyllä kameratta eläminen on kamalaa, vaikka ei sitä kestänyt kuin pari päivää. :D Ihanaa iltaa ja joulunpunaisia unelmia! <3

(Kuvat: Dior, Louboutin, H&M, Armani Code)