Tänään on perjantaivapaa ja aamupäivä kuluikin siivotessa tätä kamalaan kuntoon päässyttä huushollia. Meikit ja kynsilakat ovat matkanneet oikeille paikoilleen ja tein siivouksen lomassa pientä somisteluakin viikonloppua silmällä pitäen. :)

iIMG_0048.jpg

Punaraitainen ja yksinäinen tyyny siirtyi pois olohuoneesta, valko-messinki-vihreän ottaessa tilan haltuun. Yritin myös sovitella isoa 50x70cm kokoista kehystä Ribba-tauluhyllylle, mutta kehys onkin normaalia paksumpi eikä se mahdukaan kollaasiseinälleni. Nyt kehys on Bestå-tason päällä ja pienellä fiksailulla sain kokonaisuuden toimimaan ihan hyvin yhteen. :)

iIMG_0044.jpg

iIMG_0039.jpg

Aamupäivällä paistoi hetken aikaa aurinkokin, ihanaa! <3 <3 Viime viikkoina on ollut niin hämyistä ja ankeaa, että pikkuinen auringonpilkahdus vaikutti ainakin minun mielialaani nostavasti. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-21%20koht

Hyödynsin Loop-naulakon viikonlopun asuvalintojen tekemiseen ja ripustin siihen ylä- ja alaosia valmiiksi sovittelua varten. En tiedä raaskinko tuonne tihkusateeseen laittaa Louboutinejani, ettei punainen pohja mene ihan pilalle. Niihin pitäisi teettää punainen kumipohja päkiän kohdalle, jotta nahka ei imisi vettä itseensä ja alkaisi käpristyä. Saatankin illalla vetäistä jalkaani Zaran perusmustat peruskorkkarit, niillä ei ole niin väliä vaikka nupukkipinta menisikin kosteassa kelissä pilalle. 

iIMG_0051.jpg

Uusi tukka on muuten loihdittu ja illan asupostauksessa vilautan teille sekä hiukset, asun että meikinkin. Väreinä on mustaa, valkoista ja punaista, höystettynä pienellä määrällä kultaa. :) Mukavaa perjantaipäivää kaikille! <3