Keittiön seinähyllyt ovat muuttuneet yrttipuutarhaksi ja voi miten tykkäänkään tästä sisustuksellisesta vehreästä vitamiinipommista. <3 Sen lisäksi että voin poimia tuoreita yrttejä suoraan ruokaan, ne myös näytävät tosi kivalta ja ovat ehkäpä koko kodin mielenkiintoisin yksityiskohta. Kuvat otin hetki sitten ja tältä yrttiseinäni näyttää iltaisin tunnelmavalaistuksessa.

iP1019581.jpg

Rosmariinia löytyy kahdesta Uashmaman S-kokoisesta pussukasta ja tätä yrttiä ajattelin käyttää liharuokien joukossa. Myös aamuisin nautittavaan vihersmoothieen se sopii hyvin ja se saa aikaan melko vahvan makuelämyksen, joka herättää ja virkistää sekä mielen että makunystyrät. :)

P1019578.jpg

Kuukausi sitten ostamani sitruunamelissa (ylhäällä vasemmalla) rehottaa edelleen vilisti ja sen kasvuvauhti on nopeampi kuin syöntivauhti. :) Yrttisuosikkiani basilikaa löytyy myös kaksin kappalein ja ne ovat hyväksi havaituissa Eva Solon yrttiruukuissa, joissa on oma kastelumekanisminsa langasta olevien "lisäjuurien" ansiosta. 

P1019582.jpg

Tunnelmavalaistus tuo yrttien vihreyden kauniisti esille ja valkoisessa ympäristössä se vielä korostuu entisestään. <3

P1019586.jpg

P1019585.jpg

Siirsin sitruunat Uashmaman M-kokoiseen pussukkaan, koska kaipasin vaihtelua vuosia yhtäjaksoisesti esillä olleen Alessin sitruskorin tilalle. Minusta tuo Uashmaman pussukoiden ryppyisyys sopii kauniisti yrttien ja hedelmien rinnalle, ne henkivät yhdessä sellaista oikeaa viherpeukalomaista fiilistä. :)

P1019580.jpg

Nyt meillä aletaan kokkailemaan ja keittelemään soppaa. Saattaapi muutama rosmariinin oksakin eksyä soppakattilaan tuomaan makua. Namskis. :)´

Ihanaa iltaa kaikille! <3

Ps. Huomenna tulossa juhla-asupostausta, johon toivon saavani teiltä hieman mielipiteitä. :)