Tässä olisi nyt sitten tätä asukuvaa tulevaa juhlapukeutumistani ajatellen. :) Mekko on Zaran musta kotelomekko, jonka kuroin mustalla H&M:n kiiltonahkaisella vyöllä vyötärön seudulta hieman tyköistuvammaksi. Korkkarit ovat Zarasta myöskin. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-08%20koht

Kuvien otto meni turhan myöhäiseksi, joten valaistus on vähän mitä sattuu. En muutenkaan valmistellut juhlalookkiani nyt sen kummallisemmin, vaan saunan ja suihkun jälkeen sujautin mekon päälleni ja korkkarit jalkaani. :D Säärien peitoksi laitan varsinaiseen juhlaan tietysti ihonsävyiset ohuet sukkahousut, jotka nyt puuttuvat. Nyt kaipaisinkin teiltä apua, koska en ole vieläkään onnistunut löytämään mieleistä kaulakorua enkä liiemmin rannekoruakaan. Itse alunperin ajattelin sujauttaa käteeni kultaisen ison MK kellon, jonka kellotaulu olisi ollut ranteen sisäpuolella jemmassa. Kellon tarkoituksena olisi ollut imitoida isoa kultaista rannekorua, mutta tämä ideani on ilmeisesti nounou? Olisiko teillä ehdottaa minulle jotakin edullista ja kauniin yksinkertaista kultaista korua sekä kaulaan että ranteeseen??? Ei haittaa vaikka olisi rihkamaakin, kunhan ei näytä "rihkamalta". :) Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan, sillä aikaa on enää vajaa viikko. 

P1019616.jpg

Zaran korkkareista tykkään tosi paljon. Olen sisäänajanut niitä nyt useana iltana ja vaikka nilkat joutuukin aika koville, niin yllättävän hyvin näillä onnistuu jo imuroinnit ja tytön lelujenkin keräily lattioilta. :D Olen varmaan aika näky, kun siivoilen täällä kotona verkkareissa, kotipaidassa ja korkkareissa, hihii. :D

Mutta siis, auttakaa kiltit ihanat ihmiset minua löytämään kultainen kaula- ja rannekoru!! Alan olemaan jo epätoivoinen. :D