Systemaattinen tavaroiden läpikäyntini on alkanut tuottamaan jo näkyviä tuloksia. :) Kaapit minulla on toki aina olleet suhteellisen hyvässä kunnossa ja organisoidusti järjestyksessä, mutta kyllä vaan on ihana fiilis kun kaapeissa on tilaa ja tyhjyyttäkin. En muista koska olen viimeksi teille availlut kaapinovia, mutta veikkaisin että siitä on puolisenvuotta ainakin. Tässä olohuoneen Bestå-kaapiston nykytilanne:

iIMG_0139.jpg

Kaappirivistön vasemmalta puolelta löytyy meidän leffa- ja musiikkikokoelma, joka on kutistunut kahden oven taakse mahtuvaksi. Entisenä leffakeräilijänä minulle oli kertynyt satoja leffoja, joista laitoin surutta 80% kiertoon. Suurinosa leffoista meni ystäville ja tutuille, loput vein divariin. Omat lempparileffani säästin ja ne mahtuvat nyt pariin Ikean pahviseen säilytyslaatikkoon. Tytön leffat ovat hyllyillä esillä, jotta neidin on helppo itse valikoida katseltavaa leffapäivinä. Cd-levyjä on pienissä laatikoissa ja oikealla keskirivissä olevassa isommassa lootassa on valokuvia yms. muistoja.

iIMG_0143.jpg

Keskimmäisessä 60cm leveässä kaapissa on kaikki ennallaan, vahvistimia kaksin kappalein, cd-soitin sekä bluray-soitin kaukosäätimineen.

iiIMG_0146.jpg

Oikean puolimmainen 120cm leveä kaapisto sisältää tärkeitä papereita, kotikansion, käyttöohjeita, elektroniikka-sälää ja muuta teknistä roinaa, lahjapullo-kokoelmani (joka ei koskaan hupene :D) sekä jotain satunnaista pientä ja tärkeää.

iIMG_0048.jpg

Tältä kaapisto näyttää ulospäin, ja sisältökään ei näytä enää lainkaan pahalta. :) Kodin muita ovellisia säilytystiloja on kylpyhuoneen ja keittiön kaapit sekä Malm-lipasto. Enempää suljettua säilytystilaa ei meidän kotona enää edes tarvita, sillä jokaiselle tavaralle alkaa olemaan oma paikkansa ja käyttötarkoituksensa. Käytössä olevien tavaroiden lisäksi varastossa on muutamia laatikoita, joissa on säästettäviä muistoja kuten tytön vauva-ajan juttuja. :)

Vielä kun saisin viimeiset blobbis-jutut matkaan tuolta eteisestä, olisin enemmän kuin onnellinen. <3 Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille ja palaillaan illemmalla vielä toisen siivous / raivaus-aiheisen postauksen tiimoilta asiaan! Heipsis hetkeksi! :)