Lisää lukijatoiveiden toteutusta! :) Tässä siis päivällä ottamani kuvat Iittalan Leimusta ilman valoa. Valaisin on minusta kaunis näinkin, toki sen parhaat puolet tulevat esiin vasta iltaisin valon ollessa päällä. Kaunista on kummin päin vaan. <3 <3

P1019574.jpg

P1019572.jpg

Tuo valkoinen energiansäätölamppu on aika kolhon näköinen tuolla valaisimen sisällä ja sen meinaan korvata kirkkaalla pyöreän mallisella lampulla pikimmiten. Tämä kynttilälamppu on napattu tytön huoneen Myy-valaisimesta, joten tarvitsenkin toisen E14-kokoisen lampun enivei. :)

P1019571.jpg

Ihana aurinko vilahti muutamaan otteeseen pilvien lomasta ja Bestå-tason päällä olevat uudet lasilevyt oikein hohtavat valoa ja kirkkautta. <3 <3 <3 Suosittelenkin kaikille Bestån omistajille näiden edullisten lasilevyjen hankkimista, sillä ne sekä näyttävät kivalta että suojaavat itse kaapin kansilevyä. :)

Mukavaa torstaita kaikille! <3