Ostin muutama viikko sitten Nougatista Ylva Skarpin kauniin Silence-printtijulisteen, joka edelleen nököttää rullalla pahviputkessaan. Olen etsinyt valkoisia 50x70cm kokoisia kehyksiä tälle kauniin hennolle printille, mutta mistään ei löydy. Olen kolunnut läpi Clas Ohlsonin, Vantaan Ikean, Stockmannin, Sokoksen, Prisman, Kodin1:sen, Tiimarin, Suomalaisen Kirjakaupan, Tigerin ja muutaman muunkin kaupan mutta ei. Valkoiset ovat kaikkialta loppu ja lisäeristä ei kukaan osaa sanoa tuleeko ennen joulua vai vasta ensivuonna. Höh. 

19783625-origpic-4f6ed8.jpg

Mustilla kapeilla kehyksillä printti on kaunis myös, mutta itse haluan tuon kokonaisuuden olevan sellainen henkäyksen herkkä ja huomaamaton. <3 Sattuuko kukaan pk-seudulla asioiva muistamaan onko vastaan tullut valkoista 50x70cm kokoista kehystä? Kaikki vinkit akselilla Helsinki, Espoo ja Vantaa otetaan ilolla vastaan!!!