Mekkosuunnitelmiini saattoi tulla muutos, sillä löysinkin tänään Zaran visiitilläni aivan ihanan mustan mekon. Mekko on polvimittainen ja erittäin tyköistuva. Materiaali on napakkaa, mutta joustavaa ja sen pinta hohtaa hieman. <3

iP1019485.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-01%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-01%20koht

Mekko on hyvin pelkistetty ja se sekä tuntuu että näyttää päällä juuri siltä miltä haluankin. Tämän mekon kun kiskaisin päälleni, oli oloni heti omanlainen. :) Liian juhlavissa mekoissa minusta monesti tuntuu "epänormaalilta". En tiedä tietääkö teistä monikaan tuota tunnetta, mutta se on siis sellainen fiilis että olisi jonkun toisen vaatteissa eikä ihan oma itsensä. :)

iP1019488.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-01%20koht

Myös kenkäongelmani on ratkaistu, sillä löysin kauniit ja matalakorkoiset mokkanahkaiset korkkarit. Kengät tuntuvat jalassa hyvältä, ne ei purista eikä kiristä. Korko on kapea, mutta silti askellus oli ihmeellisen tukevaa. Plussaa myös siitä etten näyttänyt siltä kuin olisin laittanut äitini korkkarit jalkaani ja niillä vaappunut laahustaen eteenpäin, kuten lapsena. :D Näillä kehtaa kävellä ihmisjoukossa eikä tarvitse miettiä sitä, miten hassulta näytänkään korkojen päällä. :)

iP1019478.jpg

Odotan vielä sitä eilen illalla tilaamaani Espritin mekkoa saapuvaksi ja valikoin vasta sitten kumman päälleni lopulta laitan. Veikkailen vähäsen että Espritin helma on minulle liian alhaalla ja koska se on löysähkö niin mekko saattaa näyttää minun ylläni yöpaidalta pitsihihoilla. :D  Mekko (mekot) - check, korkkarit - check, 20den nudet sukkahousut - check, rannekoru - check, laukku - check. Meikin osalta menen melko luonnollisessa lookissa, eli silmiin tummaa rajausta ja ehkä hieman luomiväriäkin, huulet saavat olla luonnollisen väriset eli huulivoidetta ajattelin vain laittaa. Kampauksen osalta en ole vielä päätynyt mihinkään, saatan ehkä tehdä itselleni 20-luvun tyylisen vesilainekampauksen ja nostaa pisimmät niskahiukset hengettömillä pinneillä kiehkuroiksi ylös. Saa nähdä... :)

Nyt kun pikkujoulusesonki alkaa olla kuumimmillaan, niin blogissani tulee varmasti jonkin verran esiintymään muotijuttuja. Tänä vuonna minullakin on useammat juhlat / bileet joihin pitää hieman tarkemmin katsoa mitä päällensä laittaa. Blogistani ei kuitenkaan muotiblogi sentään ole tulossa, vaikka vaatetuspuoli onkin nyt minulla enemmän mielessäni. :)

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

Ps. huomenna tulossa kiva sisustusaiheinen kotipostaus sekä yksi kiva kenkäpostauskin. :)