Sain kunnian osallistua CASA Blogien ja Lapsille.com-verkkokaupan yhteistyökampanjaan ja valikoin kampanjan tiimoilta itselleni maailman suloisimman italialaisen Zzzoolightin Mini Kissa-designvalaisimen. Zzzoolightin tuotteet ovat minulle ennestään tuttuja, sillä katselin jo viime syksynä norsu-pöytävalaisinta tytön huoneeseen. :)

IMG_9301.jpg

Zzzoolight valaisimet ovat turvallisia ja kestäviä. Valaisimet on valmistettu kestävästä läpikuultavasta polypropeenista, eivätkä ne lämpene edes vuorokausien yhtäjaksoisessa käytössä. Meillä on valaisin ollut päällä nonstop jo muutamia päiviä ja värisävyt ovat tosi kivoja sekä valoisaan- että yöaikaan. Valaisimissa on hauska origamityylinen muotoilu ja rakenteensa vuoksi ne ovat joustavia eivätkä pelkää esim. lattialle putoamista. Zzzoolightin tuotteet ovat CE-sertifikoituja. 

iIMG_9299.jpg

Zzzoolight Mini LED- valaisimet vaihtavat väriä ja niitä on saatavana neljässä veikeässä eläinhahmossa. Meille valikoitui tytön suosikki kisuliini, joka tuo mieleeni omasta lapsuudestani kissaliukurin. :D Kuinka moni teistä muistaa sen edullisen "jokapaikasta" saatavan perusliukurin, jossa oli samannäköinen kissan nassu, kuin tässä valaisimessakin? :) Valaisimen väriä voi vaihtaa näppärästi käsiä taputtamalla. Valaisimessa on sekä portaattomasti väriä vaihtava ohjelma että yhden värin mahdollisuus. Värivaihtoehtoja on seitsemän: punainen, vihreä, sininen, keltainen, violetti, turkoosi tai valkoinen. Kuvasin valaisimen sekä päivä- että yöaikaan. Päivällä värisävyt ovat suloisen haaleat ja pastelliset. Yöllä ja pimeällä värisävy muuttuu ihanan intensiiviseksi. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

Mini LED -valaisimessa on 12 pitkäkestoista lediä ja arvioitu paloaika on noin 40.000 tuntia, eli aikas pitkään. :) Valaisimessa on pistorasialiitännän lisäksi myös USB-liitäntä, joten tämä toimii myös kätevästi reissuvalaisimena mökillä, autossa ja miksei veneessäkin, mikäli mukana kulkee tietokone tms. Valaisimet on suunniteltu ja valmistettu Italiassa, suunnittelijana arvostettu Ramin Razani.

Koska tytön huoneessa ei vieläkään ole kunnollista laskutasoa kaapin / lipaston puutteen vuoksi, on tämä pikkuruinen mini led-valaisin meille aivan täydellinen valinta. Se mahtuu hyvin yöpöytänä käytettävälle valkoiselle jakkaralle. Tyttö sai itse valita mieluisimman eläinhahmon ja kissa vei lopulta voiton. :) Alla olevassa kuvassa valkoinen valo. <3 <3

iIMG_9350.jpg

Lapsille.comin verkkokaupan laaja sisustuspuolen valikoima on tutustumisen arvoinen ja se kattaa myöskin kaikki Zzzoolightin valaisimet erilaisista eläinhahmoista valaisintyyppeihin. Suosittelen tutustumaan erityisesti pöytävalaisinvaihtoehtoihin, joista itse olen ihastunut norsuun. Heti kun saan tytölle hankittua jonkinlaisen kaapin tai muun säilytysratkaisun, meinaan ostaa norsu-pöytävalaisimen siihen päälle. Se sopii nimittäin tytön huoneen norsuteemaan ja Finlaysonin elefanttikuosiin kuin nenä päähän. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

 

Voit käydä tutustumassa lapsille.comin verkkokauppaan sekä monipuoliseen tuotevalikoimaan TÄÄLTÄ ja heidän Facebook-sivuaan voit käydä tykkäilemässä TÄÄLLÄ! Facebook-sivujen uutisia ja etuja kannattaa pitää silmällä, nimimerkillä kokemusta on, hihii. :)

Myös Zzzoolightin omia facebook-sivuja kannattaa tykkäillä, koska luvassa on mm. arvontoja sekä muita iloisia yllätyksiä. :)

Kiitokset vielä CASAlle sekä Lapsille.com-verkkokaupalle tästä ihanasta kampanjasta ja iloisen kissamaisesta piristyksestä. <3 <3 Miau! :)

Eläimellisen menevää lauantaita kaikille! :)

(Postaus tehty yhteistyössä Lapsille.comin kanssa, postauksessa esiintyvä valaisin saatu tuotekampanjan kautta!)